![]() |
#751 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Najgorsze wizyty u fryzjera - wątek zbiorczy
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Rozeznanie
|
To i ja dodam swoją przygodę...
Kilka lat temu coś mi odbiło i z granatowej brunetki (na krótko) stałam się blondynką z brązowymi łatami w charakterze pasemek ![]() ![]() ![]() ![]() A ja ze łzami w oczach postanowiłam, że może jakoś się przyzwyczaję...i syn też ![]() ![]() Ale to jeszcze nie koniec doświadczenia... bo czarne za groma nie chciało się trzymać włosa! Zaraz po farbie było niby ok, ale i tak jasne przebijało a same włosy bardziej przypominały kłębek gumy, były tak popalone. W końcu ściełam je maksymalnie czyli na zapałkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
savanoja, ojejku, współczuję.. ja jednak próbowałabym każdych metod, ale włosów bym nie ścięła chyba, chociaż kto wie..
![]() |
#754 |
Rozeznanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kto się boi fryzjera?! Ręka w górę ;D
ja rowniez mialam pare przezyc z fryzjerkami dlatego teraz scina mnie kolezanka i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() 1 sytuacja mialam wtedy ladny sredni cieply braz ale umyslalam sobie chlodny jasny braz poszlam do fryzjerki nalozyla mi farbe potem sciagnela suszymy a tu sie okazuje ze kolor jest czarny! ![]() ![]() ![]() 2 sytuacja moze nie taka tragiczna ale zawsze chodzilam do tego samego zakladadu farbowalam sie tymi samymi farbami jednak moja fryzjerka odeszla i farbowala mnie inna .. nie wiem jak ona to zrobila ale odrost mialam bardzo jasny a reszte ciemna roznica byla dosyc spora poszlam sie pare dni pozniej poskarzyc ale ona stwierdzila ze to wina moich wlosow i wogole ze takie sa teraz modne ![]() ![]() mam jeszcze takie pytanko farbuje sie farbami joanny tzn mieszam dwa odcienie plomeinna iskre i mleczna czekolade na odroscie trzymam pol gopdziny na reszcie 10 min ale caly czas wychodzi mi cos takiego ze odrost mam jasniejszy od reszty co powinnam zmienic? trzymac jeszcze dluzej na odroscie? ![]()
Prosze o pomoc dla kalekich schorowanych psow po traumatycznych przezyciach! Fundacja Ocalenie https://pomagam.pl/kontener https://pomagam.pl/zima2 pomozmy zwierzakom w fundacji ocalenie przetrwac zime, bardzo prosze! Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2012-05-24 o 01:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Prosze o pomoc dla kalekich schorowanych psow po traumatycznych przezyciach! Fundacja Ocalenie https://pomagam.pl/kontener https://pomagam.pl/zima2 pomozmy zwierzakom w fundacji ocalenie przetrwac zime, bardzo prosze! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakim cudem może to być wina fryzjerki jak przecież co miesiąc masz świeży odrost? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#759 |
Przyczajenie
|
moja najgorsza wizyta u fryzjera-Art of Hair na stawki, z pięknego koloru zrobili mi straszną tandetę..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Wtajemniczenie
|
Mam fryzjerkę, do której chodzę od lat razem z mamą i zawsze wychodzimy zadowolone bez względu na to co sobie wymyślimy. Niestety pewnego dnia postanowiłam ją zdradzić z salonem Jean Loius David.
![]() ![]()
![]() |
#761 |
Rozeznanie
|
Może i ja coś dodam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co jest najgorsze w tym zemoje wlosy przez ta fryzjerke nie chca rosnac jak kiedys (szybko)...
![]() |
![]() |
#762 |
Black No. 1
|
ja w sumie chyba nigdy nie miałam jakiś baardzo złych doświadczeń z fryzjerkami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
Najgorsza wizyta w salonie JLD,fryzjer potraktowal moje piekne geste i grube wlosy maszynka do golenia. Moje wlosy kompletnie nie nadaja sie do cieniowania,do pierwszego mycia efekt byl ok ale pozniej mialam postrzepione piora,kazdy wlos rosl w inna strone.
![]() |
#764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie tylko raz zdarzyła się tragedia - starsza pani fryzjerka nie zrozumiała ile to jest "2 cm" więc scięła z 10 cm. Najgorsze w tym wszystkim było modelowanie - poprosiłam jej zeby tylko wysuszyła ale ona wzięła wielką okrągłą szczotę i wymodelowała mi "pieczarkę" w stylu Joli Kwasniewskiej. Byłam mloda i mało asertywna... wracałam do domu w kapturze ![]() Koleżanka jak poszła raz do JLD to wyszła załamana - wcisnęła mi w rękę nożyczki i kazała poprawić ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj byłam u fryzjera i poprosiłam o grzywke za brwi na bok. A mam do połowy czoła
![]() Jestem rozczarowana, zawsze gdziekolwiek bym nie poszła mam obciete włosy za krótko ![]()
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję. Na szczęście grzywka szybciutko rośnie. Susząc, przeczesuj płasko grzebieniem, będzie się wydawać dłuższa ![]()
![]() |
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
hej ja własnie jestem po wizycie i szok z długich włosów zostały mi włosy krótko wyciete na karku, z boku pejsy i krótka grzywka..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, ja przez coś takiego całą majówkę przepłakałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Ja też miałam parę nieprzyjemnych akcji z fryzjerem. Miałam włosy do połowy pleców, ale końcówki wydawały mi się suche i zniszczone. Poszłam więc do fryzjera i mówię, że chcę podciąć ok 5 cm, same zniszczone końca. To ta mi uciachła przed ramiona i nawaliła tyle lakieru i tak dziwnie je postawiła, że wstydziłam się wrócić autobusem do domu
![]() Jak przyszłam do domu moja mama pierwsze co powiedziała "idź do łazienki umyć włosy" ![]() Kiedyś natomiast poszłam do fryzjera i mówię kobiecie, że chcę lekką grzywkę. Pani zapewniła mnie, że nie ma sprawy, będzie lekka. Jednak zauważyłam, że fryzjerka zaczesała do przodu dość dużo włosów. To powtórzyłam, że chciałam lekką grzywkę. I znowu usłyszałam "tak, tak, nie ma sprawy" Na końcu oczywiście wyszłam od fryzjera z gęstą, bujną grzywą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
tydzień temu byłam czesać się na wesele i mówię, że chcę upięcie z tyłu, ale żeby nie było tak całkiem płasko na głowie, bo wyglądam wtedy na łysawą
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dawno temu mój kuzyn wybrał się do salonu Laurent w Warszawie, miał wtedy ok. 17 lat. Kobitak podcieła włosy i zaczeła go czesac na szczotke,potem tapirowała - wyglądał dosłownie jak ,,mega pudel przed wystawą,, - po zakończeniu zadowolona z siebie mówi ,, no i jak?,, - on kazał zmoczyc włosy i rozczesac - do dzisiaj się smiejemy.
![]() |
#774 |
Przyczajenie
|
To co pewna pani zrobiła mi rok temu raz na zawsze zniechęciło mnie do korzystania z usług fryzjerskich. Do tamtego czasu chodziłam tylko na podcinanie końcówek i grzywki.
Poprosiłam ją o zrobienie grzywki od czubka głowy i delikatne pocieniowanie. "Och,to tak na emo ?" zapytała. Powiedziałam jej ,że niekoniecznie, ale ciut podobne. Poniżej zamieszczam zdjęcie włosów przed i po tej masakrze. Do tej pory walczę o ładne włosy. Przez tą okropną fryzurę straciły swój blask, objętość, są cienkie- nic tylko płakać! Teraz sama podcinam sobie rozdwajające się końcówki a salony fryzjerskie omijam z daleka. Skrzywdzono mnie tak w salonie fryzjerskim "sandra" na ul.odzieżowej w Szczecinie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#776 |
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu odnalazłam świetnego fryzjera, ot, taki mały salonik nie rzucający się w oczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#778 |
Przyczajenie
|
tak widziałam tytuł forum, nie zabijesz mnie chyba za taką drobnostkę? chciałam po prostu przypomnieć, że nie każdy fryzjer jest taki straszny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaraj sie informacje przeniesc do: ,,najlepszy fryzjer w polsce,, tam ktos skorzysta z twojej opinii. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.