|
Notka | |
Pielęgnacja - Pytania do kosmetyczki Tutaj możesz zadać pytanie kosmetyczce, wymienić się doświadczeniem, opowiedzieć o swojej pielęgnacji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Ja właściwie do końca nie byłam pewna czy idę na zwykłe bikini czy głębokie, już w gabinecie zdecydowałam się na głębokie i miałam zrobione dosłownie wszystko, pachwiny, kawałek uda nawet, wargi, wewnątrz też, między pośladkami, a i ból był mniejszy niż się spodziewałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Cytat:
Ale raczej się nie zdecyduję, bo mam też jeszcze sporo włosków na wargach (których podejrzewam, że może mi i tak nie wytłuc), ale jak już mam płacić za depilację kupę kasy, to jednak wolę próbować. Nie wiem czy one są za jasne przy zbyt ciemnej skórze, czy tam mi po prostu babki nie strzelają, mimo, że zwracałam na to uwagę... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skuteczne jest na 100% niezależnie od koloru włosów,bo wprowadza się taka jakby sonde do mieszka włosa i ''spala'' sie prądem ,juz nic nie ma szans odrosnąć,dlatego swietnie się sprawdza na dobicie pojedynczych włosków po laserze.w razie czego mogę polecic kosmetyczkę z Warszawy<nie wiem skąd klikasz>
DO ZApamiętania : Dry skin is a lack of oil, dehydrated skin is a lack of water. wizażowo&pazurkowo Edytowane przez dark01 Czas edycji: 2014-05-30 o 10:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2404 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I jeśli można spytać czemu na bikini zdecydowałaś się Vectusem, a nie LS? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
moja reklama Opis reklamy Ta reklama pokazywana jest pod 63 515 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czemu bikini Vectusem? Po dłuższej nieobecności tutaj i przerwie w laserze, weszłam i trafiłam na wątek w którym dziewczyny pisały o Vectusie, zainteresowało mnie to,poczytałam trochę, przejrzałam opinie w necie, sprawdziłam jak to wygląda cenowo, niewątpliwie skusiło mnie też to, że sporo osób twierdziło że jednak odczucie bólu jest mniejsze, ja z ręką na sercu powiem że LS bym sobie bikini nie zrobiła ![]() ![]() Edytowane przez soleil1985 Czas edycji: 2014-05-30 o 14:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2408 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jakie wy macie odstępy między depilacją pach, bikini i nóg? Pytam, bo ja między 1 a 2. zabiegiem zrobiłam 10 tygodniową przerwę, ale teraz nie wiem czy na 3. zabieg nie pójść wcześniej na pachy i bikini ( po 8 tyg.) a na nogi później ( po 10-11)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2409 |
Zadomowienie
|
hejka a ja mam pytanie czy korzystałyście z ofert groupona ? jeśli tak to czy te zabiegi są efektywne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2411 |
Przyczajenie
|
Ja akurat robię łydki i bikini. Między pierwszym a drugim zabiegiem miałam przerwę 9 tygodni. Na 3 też pójdę mniej więcej w tym terminie - te włoski co miały wypaść wypadły a reszta równo odrosła i nie zauważam nowych. Z resztą mnie dość szybko rosną włosy. Co do odstępów to zalecenia chyba są takie same wszędzie -około 2 miesiące.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2412 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A jednak myliłam, czas pokazał, ze LS na łydek w 3 zabiegu był skuteczny. Od czasu zabiegu, czyli do miesiaca nie miałam co golic na nodze póki co. Na kolanie tylko wyczuwealne sa takie sztywniejsze włoski, ale jasniutkie, nie widac ich. Oby 4 seria nie byla potrzeba
![]() ![]()
mikroREKLAMA
moja reklama Opis reklamy Ta reklama pokazywana jest pod 63 515 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dajcie znać ile gram emli trzeba nałozyć na pachy i bikini żeby był dobry efekt znieczulenia. Ta mała 5 g tubka pewnie nie wystarczy? Edytowane przez For3verYoung Czas edycji: 2014-06-19 o 14:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2414 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
mikroREKLAMA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Przyczajenie
|
A gdzie polecacie tanio depilacje dla faceta pleców, barków i szyi w warszawie? Grubsze włosy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś miał tak jak ja, jestem po 3 serii depilacji laserem Light sheer Duet, nie mam żadnych łysych placków, gdzie nie rosną włosy. Jakbym miała ocenić to w % to może 1 może 2% mniej włosów po 3 seriach, ostatnia była 10 tygodni temu, więc dokładnie widzę jak jest. Robiłam nogi, bikini i pachy. Myślę iść na 4 zabieg, ale już do innego salonu i zobaczyć czy będę miała chociaż 20% mniej włosów. Włosy po zabiegach wypadały, ale jak wypadły to odrosły
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 |
Przyczajenie
|
Witam. Polecam wszystkim Paniom depilację laserową, wiem że ceny są wysokie ale za takie efekty naprawdę warto pozbyć się raz na zawsze owłosienia, rewelacja. Żałuję że sama zdecydowałam się dopiero teraz. Tyle lat męczyłam się z tym ciągłym goleniem i wrastającymi włoskami, a tak niewiele potrzeba do szczęścia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
Raczkowanie
|
Polecam dowolny gabinet z laserem light sheer (lub innym diodowym), gdzie są aktualnie promocje. Musisz pamietać, ze jak już się zdecydujesz, to trzeba wykonać minimum 5-6 zabiegów. Gładka skóra wyglada super, ale po 2-3 zabiegach uzyskuje się nieregularne przerzedzenie włosów, fatalny efekt estetyczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez For3verYoung Czas edycji: 2014-06-29 o 16:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zrobiłam przerwę - widzę, że przerzedziły mi się włoski ( o niebo lepiej), jednak w tym roku nie mam możliwości dbania i latania z filtrem, zasłaniać się, dlatego robię znowu przerwę na upalny okres. Zaobserwuję przez ten czas wzrost włosków. I spróbuję w innym czasie zacząć. Planuje również, że w tym roku zacznę wcześnie powrót. ![]() Moim zdaniem 3 zabiegi są dla tych, co mają delikatne włoski. Tak jak napisała limone17, 5-6 to minimum dla innych... Pozdrowienia i powodzenia w walce ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2421 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2422 |
Przyczajenie
|
[/QUOTE]Ja jestem jakoś 8-9 tygodni po drugim zabiegu LSD i na bikini i pod pachami jest fajny efekt, natomiast na nogach niestety prawie wszystko odrosło- fakt, że są to cieńsze włosy, ale nadal muszę je golić codziennie lub co 2. dzień, łysych placów na łydkach nie widzę
![]() To daj znać jakie będziesz mieć efekty po 3 serii, bo ja po 1 serii widziałam efekty, po 2 miałam wysyp (podobno tak się dzieje) a po 3 serii włosy jak były tak są(robiłam w LaserCosmeticSalon bez znieczulenia) Edytowane przez mot Czas edycji: 2014-06-30 o 20:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2423 |
Rozeznanie
|
W LaserCosmeticSalon w Lublinie robiłaś? Ja jeszcze nie wiem kiedy pójdę na 3 zabieg- pewnie już po wakacjach. U mnie po 1. zabiegu na nogach był dobry efekt, a na bikini i pachach dużo odrosło- teraz po 2. jest odwrotnie więc obawiam się, że po trzecim znów mogą odrosnąć. A Ty kiedy miałaś ten 3. zabieg robiony i przy jakiej mocy? bo to trochę dziwne, że włosy nadal są, już co najmniej 50- 60% powinno wypaść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pani na drugim zabiegu mówiła, że może nastąpić wysyp włosków. To ja może i po 3 serii dalej mam wysyp?? Edytowane przez mot Czas edycji: 2014-07-02 o 10:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2425 |
Przyczajenie
|
który salon w Krakowie polecacie i dlaczego ?
ewentualnie Wieliczka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2426 |
Raczkowanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2428 |
Rozeznanie
|
Ja już po pierwszym zabiegu depilacji widziałam znaczną różnicę, po drugim troszkę mniejszy efekty - ale Panie w gabinecie mnie poinformowały, że tak może być więc byłam spokojna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.