![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Odżywka do paznokci
Czesc drogie dziewczyny
![]() Chcialam sie Was popradzic w sprawie mojej nowo kupionej odzywaki do paznokci ![]() Kupilam sobie odzywake Soraya z witamina A,E ,F Wzmacnia ona paznokcie lamliwe i miekkie paznokcie Chodzi o to czy ktoras z Was ja miala,uzywala? I czy rzeczywiscie widziala efekty,bo szczerze ja jej uzywam i jakos ich nie widze Ale coz ja jej uzywam krotko wiec moze jeszcze zobacze ale mimo wszystko chciala bym poczytac Wasze opinie na jej temat ![]() Ps. mogl by mi ktos polecic dobry utwardzacz do paznokci?Tylko nie zel utwardzajacy ,mam na mysli normalny utwardzacz,jakis sprawdzony przez Was ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Dot.: OoOdzywka
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/
Polecam skorzystać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
danke
![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
jeśłi chodzi o ta odżywkę to mam ja także , ale podobnie jak Ty nie zauważyłam rewelacyjnych efektów,że paznokcie są jak tytan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
cześć koleżanko,
najlepsza odżywka jaką miałam i która naprawde zadziałała to pomarańczowa sally hansen. wiadomo że nie jest ona tania (udało mi się kupić w promocji za 24zł, a normalnie ok 40zł) ale naprawdę warto. bo efekty są. po nałożeniu jej pazurki robią się takie gładnie, jakby były wygładzone pilnikami. Ja nakładam pod lakier albo używam jako lakieru bezbarwnego i na pewno szybko z niej nie zrezygnuję. buteleczka jest duża i na długo Ci wystarczy. warto kupić
![]() |
#186 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdroffki dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Dla mnie najlepszą "odżywką" do paznokci jest capivit A+E. Nie łykam go tylko przekłuwam kapsułkę i olejek zawarty wsmarowuje w paznokcie zawsze na noc, bo tak szybko go nie zmyje. Już po kilku dniach moje paznokcie są twardsze, szybciej rosną i się mniej rozdwajają (co jest moją zmorą).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ile kosztuje mniej wiecej capivit i ile jest kapsulek?
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Ja mam akurat capivit forte, opakowanie zawiera 30 tabletek a kosztuje ok 8zł . Jedną kapsułkę mam na 2 razy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odżywka do paznokci
Cytat:
Miałam kiedyś tę odżywkę i moim zdaniem jest do bani. Nie zauważyłam żadnych efektów. Jeśli poszukujesz dobrej, ale tańszej odżywki to polecam Ci Silk Wrap Inglota (wg. mnie ŚWIETNY, cena ok 12 zł), albo coś z serii Joko. Sprawdzałam obydwie, jak dla mnie naprawdę dobre. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
JA tesh przez jakiś czas stosowałam capivit A+E. Efektów nie pamiętam, zresztą i tak miałam w tm czasie cod-miód pazurki. Teraz przeruciłam sie na olejek rcynow, podobno pomaga na rozdwajające się panokcie...???). W kapsułce nie ma proszku, jest płyn, troszke gęstawy, ale nie bardzo. Z wsmarowaniem nie ma więc problemu
![]() Pozdrafiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
? ? ?
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
A może odżywiać też od środka??? Gdzieś czytałam, że paznokieć jest w stanie wchłonąć b. małe ilości substancji odzywczych. Nie pamietam tylko nazw takiego suplementu diet, który wzmacniał włosy i paznokcie....Humavit....? Nie wiem
![]() A myślę, że jeśli przez jakiś czas nie bedziesz malowała pazurrków, tylko smarowała jakąś odżywką, a+e, olejek rycnowy (ja dodaje do olejku wit. a+e, hihi...dwa w jednym ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
odżywki do paznokci
Potrzebuje kupic sobie odzywke do paznoki, zalezy mi zeby byla w tubce. Essence - Magic nail therapy - Magiczne serum do paznokci? Czytalam ze jest dosc dobre. Wybieram sie do rosmana i od razu chcilabym to kupic, chcilabym zeby ta odzywka tez dodatkowo nawilzyla skorki wokol pazkokci (mam takie suche i wygdada to nie ciekawie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Moderator KWC
|
Dot.: odżywki do pazkokci
hmmm no ale na czym polega twój problem??
idź i kup
Kosmetyki nowe i używane 16.03 - nowe aukcje - kosmetyki głównie nowe, ale też i używane. Sprawdź i skorzystaj! Ta reklama pokazywana jest pod 47 107 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
tona paznokcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
![]()
Chcilabym kupic sobie odzywke do pazkokci ale w tubce. Co myslicie o Essence - Magic nail therapy - Magiczne serum do paznokci? Dodam, ze skorki przy pazkokciach mam suche i chcilabym zeby ta odzywka tez je troche nawilzyla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Odżywka do paznkoci
Po pierwsze nie rozumiem dflaczgeo zakładasz drugi taki sam wątek, a po drugie sprawdz opinie tej odzywki na KWCi bedzie po sprawie. Pozdraiwam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej w żadnym rossamnie w Kielcach i Krakowie jej nie widziałam ![]() Za to mają Essence w sieci Drogerii Natura ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Essence jest tez w Douglasie... i ostatnio w L'eclercku widzialam
![]() a co do samego produktu, ja nei zauwazylam rewelacyjnego nawilzenia skorek-tu polecam kremy do rak i paznokci jak i wszelkie oliwki/olejki/balsamy do skorek, choc moze Essence sprawdzi sie u Ciebie, sprobuj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odżywki do paznokci
Essence jest w Douglasie???
![]() Poważnie? Douglas ma zazwyczaj same drogie marki, najtańsza występująca w Douglasie to Maybelline ![]() Ale fakt faktem,ze dawno w Douglasie nie byłam, więc może cos się pozmnieniało ![]() Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2006-09-21 o 17:58 Powód: tradycyjnie literówka:) |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: odżywki do paznokci
w rzeszowskim Douglasie na pewno jest
![]() ale chyba nie tylko bo wlasnei na Wizazu wyczytalam ze mozna kupic ta odzywke w tej sieci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
a ja odświeżam wątek bo nie wiem jak się stosuje odzywki tzn chodzi mi konkretnie co ile dni codziennie czy jak i czy zmywać poprzednią warstwe czy nakładać na starą bo moje szczątki przypominające pazurki źle znoszą wszelkie zmywacze ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Która odżywka z Joko jest najlepsza?
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli twoje paznokcie źle znoszą zmywacze i masz z nimi problem to przez jakiś czas noś krótkie paznokcie nie obcinaj ich tylko używaj pilniczka. Codziennie rób paznokciom kąpiel w ciepłej oliwie z dodatkiem witaminy a+e lub wyciągu z ogórecznika i odrobinką soku z cytryny. Na noc nakładaj na dłonie grubą warstwę kremu lub wyciśniętą witaminę i zakładaj bawełniane rękawiczki. Przy każdej aplikacji kremu, oliwki czy witaminy rób masarz delikatnie trąc kostkami po skórkach. Ja to stosuję od niedawna, a już widzę efekty, jedyne co psuje miszyki to moczenie rąk w wodzie dlatego do wszelkich prac domowych zakładam rękawice z grubą warstwą wazeliny na dłoniach. No i jeszcze środek doustny ja stosuję preparat o nazwie silica 27 zł za 100 tabletek stosuje się 1 dziennie, a do malowania odżywkę nawlżającą killys. Narazie jest nieżle zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam i życzę wytrwałości |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Capivit A+E bomba!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Czesc,ja własnie skonczyłam kuracje preparatem HEROME,-extra strong,przez 2 tygodnie uzywałam jej zgodnie z instrukcja.Miałam zawsze słabe,miekkie i rozdwajajace sie paznkocie,stosowałam najrozniejsze odzywki i sposoby ale z marnym rezultatem,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
eveline, miękkie, odżywka, odżywki, paznokcie, zapuszczanie |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.