![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sztuczne rzęsy = piękne ?
Cytat:
musisz zrobić tak: 1) jeśli nie zaznaczasz czyje cytujesz słowa: {quote} cytowany tekst {/quote} 2) jeśli chcesz zaznaczyć czyje słowa cytujesz: {quote=osoba, której słowa cytujesz} cytowany tekst {/quote} z tym że zamiast nawiasów {} należy wpisać nawiasy [] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
jestem genialna!! udało się!! przykleiłam je o własnych siłach!! nawaliłam tego szajskiego kleju si etrzymaja i ładnie sie przykleiły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już 16, a ja póki co tylko paznokcie mam pomalowne :P. Ale jakoś dam radę-ja również życzę wszystkim udanej zabawy ![]() A teraz wracając do tematu... Jakieś dwie godziny temu postanowiłam wziąć się wkońcu za makijaż i przyklejanie rzęs. Wziełam rzęsę za pomocą pensety i chciałam ją zamoczyć w kleju, lecz miałam problemy z otwarciem tego kleju (ze zrobieniem dziurki dokładnie), jak już zrobiłam malutką dziurkę to przycisnełam tubkę mocniej, żeby wkońcu klej wyleciał no i wyleciał z drgiej strony na moje spodnie (byłam już ubrana w to, w czym mam iść na Sylwka). Jakoś udało mi się uratować sytuację, a raczej spodnie, ale nigdy więcej sztucznych rzęs!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2005-12-31 o 18:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
a więc tak:
uważam że kepki które kupiłam były rewelacyjne , trzymały się super , ładnie wyglądały, piękny efekt , przykleiłam po trzy z każdej strony i wyglądało super, nic nie przycinałam tylko maznęłam tuszem tak że praktycznie wyglądały jak moje a rano tylko je odkleiłam i już................ |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Agnieszko, pokażesz nam swoje fotki?
Ja wkleję swoje tegoroczne sylwestrowe oko (a miałam już tego nie robić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy moglabys wkleic wiekszą fotkę, najlepiej obu oczek i w ogole zamknietych, jak masz??
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Beekeeper, dziękuję Ci bardzo
![]() Wyślę Ci wiadomość prywatną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio kupilam kepki rzes, za nic nie moge ich przykleic na swoim oku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
no mogę wkleić swoje zdięcie ale nie wiem czy będą oczy widoćzne na tyle żebyście coś zauważyły...............a le jak wam się podobają moje spiralki na włoskach??????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
super wygladasz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
ja też uważam że super wyglądasz
![]() ja równiez po raz pierwszy kleiłam kępki rzęs jestem w szoku..oko wygląda wspaniale kępki się trzymają w poniedziałek sama je odkleiłam w moim przypadku oczy zrobiły się wyraziste ,takie ochh duże ![]() polecam kazdemu ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Ja zakupiłam sobie sztuczne rzęski tuż przed świętami i wypróbowałam je w wigilie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też w sylwestrową noc cała mieniłam się na srebrno. Może to lekko nie na temat, ale jak udało Ci się uzyskać taką sprężynkową fryzurkę? Termoloki? Lokówka? Papiloty? A żeby było coś o rzęsach: zalotka? Serdecznie pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Mam takie nie skromne pytanko:PP moge wiedziec ile zapłaciłas za założenie tych kepków ? Prosze o szybka odp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytaj caly watek to sie dowiesz ile zaplacila za zalozenie tych KĘPEK ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Witam,moze wiesz ile Twoja kuzynka zpłacila za założenie takich kepków u kosmetyczki? bo chciałabym sama sie wybrac..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
błagam !!!czytaj uwaznie kępek nie kępków!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
mi je robiła fryzjerka na wałeczki ,zrobiła mi je już o 11 rano ( taka była kolejka) i mówiąc szczerze trzymały mi się bez zarzutu do rana ,praktycznie rano jaj się wyspałam mogłam tylko rękoma poprawić włoski i iść na drugą imprezkę ....tak mi się trzymały.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Sztuczne Kępki Rzęs Na Studniowke??da Rade??
CO O TYM MYSLICIE??CZY KTOS ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane,ja we wtorek ide na henne,a w sobote jestem umowiona na makijaz,tylko martwie sie tym ze mam go o 15.30 a impreza zaczyna sie dopiero o 20,czy makijaz mi nie splynie do tego czasu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sztuczne Kępki Rzęs Na Studniowke??da Rade??
wykonuje makijaże i jestem pewna ze nic mu nie bedzie do 20.00.Stuczne rzesy w polączeniu z fajnym makijażem swietnie wygladaja tylko za duzo ich nie naklejaj tak ze 2 -3 kepki po zewnętrznych kącikach.Pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
tak,tylko czy to ja mam je kupic czy kosmetyczka je ebdzie miala?,mam tlusta cere i martwie sie czy makijaz mi zostanie..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Poinformuj kosmetyczkę o której masz zabawe i powiedz, że chciałabyś przetrwać w takim makijażu całą noc a już ona coś wymyśli
![]() Co do sztucznych rzęs to pomysł jest fajny ale nie należy przesadzać z ilością. Jeżeli uprzedziłas swoją kosmetyczkę, jaki chcesz mieć makijaż to myślę, że to ona powinna być zaopatrzona we wszystko co jej będzie potrzebne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
![]()
Przeważnie kosmetyczki posiadaja kępki i sztuczne rzęsy ;-) najlepiej będzie zapytać.
Dowiedz się też jaka jest opłata za przyklejenie kępki;-) Przeważnie liczone od sztuki więc zależy od tego ile kępek chcesz przykleić;-) Jezeli makijaż bedziesz miała robiony koło 15 30 do 20 powinien spokojnie wytrzymać- i dłużej. Niech kosmetyczka utrwali go fixerem- dla pewnosći;-) i udanej zabawy;-) pzdr sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
|
moja kumpela miala kepki rzes, ale narzekala, ze sa niewygodne, ze czuje, ze ma cialo obce przyklejone do powieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
![]()
Owszem czuje sie- ale cos za coś;-)))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam na studniówce przyklejone kępki
![]() ![]() ![]() Na drugi dzień jak się obudziłam strasznie bolały mnie powieki przy zamykaniu oczu i tarłam oczka aż się odkleiły ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Mnie przed studniówka malowala kosmetyczka o godzinie 13.00 i makijaz wytrzymal mi jeszcze cala noc, pozniej w nim spałam (wiem ze tak nie wolno) i mialam go jeszcze na poprawiach do godziny 23.00 i sie nic nie zmazal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
no laseczki,ale mi w glowie zamotalyscie,juz sama nie wiem co robic,na wszelki wypadek zapytam jej jutro na hennie czy dalo by rade
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
ardell, kępki, komers, makeup, oczy, oriflame, puder, rzesy, rzęski, rzęsy, rzęsy sztuczne basen klej, sztuczne, sztuczne rzęsy |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.