Helena Rubinstein Prodigy Liquid Light (Podkład - serum)

• 24 września 2015 o 0:05
    Plamy plamy
    Produkt pomyłka, nie jest to ani serum-nic nie robi, konsystencja jest rzadka, tępa, nieodżywcza. Nie jest to też podkład, nie kryje, nie wyrównuje, nie rozświetla. Źle się rozprowadza i zostawia plamy oraz smugi. Wygląda się w nim brudno, smutno i szaro. A do tego przesusza. Nie wart kupienia Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
    Ada=
    10 lutego 2011 o 13:09
    to jest to;)
    Podkład kupiłam w ciemno, akurat pojawił się w sprzedaży, a ja chciałam wypróbować coś nowego. Mam cerę raczej normalną, bez wyprysków, czasem coś-niecoś się wysuszy dlatego wybieram lekkie, rozświetlajace podkłady.Ten podobno łączy działanie serum z fluidem, wiec zakupiłam pomimo lekko odstraszającej ceny.I jak to zwykle w przypadku Heli, nie rozczarowałam się:) -przede wszystkim piękne, naturalne kolory - doprowadził moją twarz do porządku po nieprzespanej nocy - nawilża, ale nie natłuszcza - efekt poprawy wyglądu skóry zostaje nawet po zmyciu makijażu -miałam go dłuuugo pomimo codziennego używania Jedyna jego małą wadą jest to, ze z trwałością średnio - ale to pewnie dlatego że zawiera serum i wnika w skórę, niemniej jednak cera nadal wygląda świeżo, ładnie i naturalnie. Drogi...Ale na czas stosowania zrezygnowalam z nakładania rano kremu i skóra nie narzekała. Jak sobie wykalkulowałam, to używanie go zamiast kremu i podkładu oddzielnie przez czas jaki go miałam pozwolił nawet zaoszczędzić. Tak więc.. KWC:) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    xnika
    3 stycznia 2011 o 17:36
    Bardzo fajny
    Podkład- serum uwielbiam używać latem, zawiera filtr i dzięki czemu chroni skórę. Jest wydajny, bardzo go lubię. Sam podkład: - jest lekki - ślicznie pachnie - zawiera filtr - wydajny - ładne kolory, które dopasowują się do karnacji Niestety podkład- serum nie ma właściwości matujących, ale latem wystarczy lekki makijaż, w ciągu dnia można przypudrować twarz. Używam tego produktu od: lata 2010 Ilość zużytych opakowań: jedno
    Corii
    7 kwietnia 2010 o 22:20
    a mogło być tak pięknie ...
    Zawiedziona jestem trochę. A szkoda, bo na początku zapowiadało się tak dobrze ...ten podkład-serum rewelacyjnie rozświetla buzie, usuwa z niej oznaki zmęczenia, szarości, wygładza zmarszczki oraz sprawia, że jest ona po prostu piękna. No i kolory mi odpowiadają. Także konsystencja - płynno-kremowa, a nakładanie go to czysta poezja - szybko, gładko i bez jakichkolwiek smug i plam. Ma przyjemny zapach. Niestety, również mocno nawilża, co w połączeniu z rozświetleniem daje na cerze mieszanej po paru godzinach tak tłusty efekt, że dosłownie spływa ze strefy T ... Przez to mogę o nim zapomnieć, a szkoda ... Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: kilkanaście próbek
  • 31 stycznia 2010 o 15:33
    KWC
    Jak dla mnie KWC. Nareszcie znalazłam podkład dla siebie. mam cerę mieszaną i ten podkład doskonale z nią sobie poradził.Skóra nie jest przesuszona, napieta, wręcz odwrotnie, jest nawilżona, z powodzeniem mozna nie używac kremu pod ten podkład i też bedzie dobrze. Idealnie kryje moje pory, nie tworzy maski, nie spływa, trzyma się cały dzień. Skóra jest rozświetlona, wygładzona, wyglada na wypoczętą. Po kilku próbkach zdecydowałam się kupić ten produkt i nie żałuję wydanych nie małych pieniędzy. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego