Garnier, Fructis, Cudowny olejek z olejkiem arganowym `Ochrona do 230 stopni`
41 HIT!
77 % kupi ponownie
Dodawaj swoje ulubione kosmetyki do torebki, dzięki czemu łatwo je znajdziesz, posortujesz i zaplanujesz zakupy.
Zgłoś do moderacjiFormuła wzbogacona olejkiem arganowym otula włosy zapewniając im pielęgnację i ochronę przed temperaturą do 230 stopni Celsjusza i 2 razy szybsze suszenie. Puszenie jest pod kontrolą, a włosy natychmiast stają się jedwabiste, miękkie i lśniące.
Zastosowany przed suszeniem, prostowaniem lub stylizacją na gorąco chroni włosy i ułatwia ich rozczesywanie. Zapobiega puszeniu się włosów i nadaje im miękkość i blask.
Cechy produktu
- Rodzaj
- olejek
- Właściwości
- wygładzające, ochrona końcówek, nabłyszczające, regenerujące / odbudowujące, nawilżające
- Formuła
- Parfum/Fragrance
Recenzje 92
25 kwietnia 2018, o 22:23
Jestem bardzo zadowolona
Bardzo lubię produkty firmy Garnier, zarówno na tym olejku nie zawiodłam się. Bardzo ładny zapach oraz gwarantowane działanie . Włosy po pierwszym stosowaniu nabrały zdrowego wyglądu. Cieszy mnie fakt , że olejek nie obciąża włosów ponieważ przy innych produktach często to się zdarzało .
25 kwietnia 2018, o 22:10
Świetny
Ten olejek nadaje się do bardzo zniszczonych, potrzebujących regeneracji i wzmocnienia włosów. Moje niegdyś takie były i odbudowałam je dzięki temu kosmetykowi.Po otwarciu ukazał się moim oczom rzadkawy, pomarańczowy olejek, pięknie pachnący. Olejek wcieramy we włosy, ja unikałam wcierania blisko głowy, tylko same końcówki. Następnie po wchłonięciu olejku rozczesywałam je. Już po dwóch dniach zauważyłam różnice w kondycji moich włosów. Wyraźnie wzmocniły się, nabrały zdrowego wyglądu i blasku oraz stały się o wiele gładsze. Włosy ładnie pachniały i łatwiej się rozczesywały. Na pewno kupię go ponownie, bo warto.
9 kwietnia 2018, o 20:07
Wykorzystała: kilka opakowań
Cudeńko
Olejek jeden z lepszych jakich używałam. Co prawda nie używam go do ochrony bo nie suszę i nie prostuję włosów, nakładam po prostu po umyciu, trzy, cztery pompki na moje długie włosy. Włosy po wyschnięciu są mięciutkie, wygładzone, pięknie pachną i nie plączą się. Olejek nie obciąża włosów i nie ma efektu tłustych.
ZALETY: Wydajny
Nawilża
wygładza
ładnie pachnie
4 kwietnia 2018, o 15:47
Używa produktu od: miesiąc
Ulubieniec!
Garnier, Fructis, Cudowny olejek z olejkiem arganowym `Ochrona do 230 stopni`
Polubiliśmy się od pierwszego użycia. Bardzo dobry silikon zabezpieczający zarówno włosy jak i końcówki przed działaniem wysokiej temperatury. Przyśpiesza schnięcie włosów, pięknie pachnie, a włosy po jego użyciu są błyszczące, miękkie i delikatne. Ułatwia też rozczesywanie. Na dodatek posiada wygodną pompkę dzięki której wydobędziemy odpowiednią ilość produktu, który sam w sobie jest bardzo wydajny, bo niewielką jego ilość trzeba żeby pokryć spory obszar włosów
4 /5
3 kwietnia 2018, o 22:20
Używa produktu od: 2 tygodnie
1 kwietnia 2018, o 18:17
8 marca 2018, o 20:51
Nie wie, czy kupi ponownie
spełnia swoje zadanie
Olejek jak olejek, jeśli chodzi o konsystencję niczym się nie różni od innych. Stosowałam go codziennie, i zauważyłam, że po aplikacji na końcówki przestały się one rozdwajać i puszyć, dodatkowo świetnie chronił włosy przed wysoką temperaturą prostownicy! Ma piękny zapach i jest bardzo wydajny, nawet jedna kropla pozwala na wyolejowanie całych włosów!
Wielkim plusem jest też pompka, dzięki której możemy użyć tyle produktu ile chcemy, nie martwiąc się, że wyleje nam się go za dużo.
ZALETY: posiada pompke
piękny zapach
dzięki niemu końcówki się nie rozdwajają
chroni włosy
8 marca 2018, o 20:01
Wykorzystała: kilka opakowań
Uwielbiam!
Jako fanka serii Fructis, nie mogłam przejść obojętnie również obok tego produktu. Jest idealnie gęsty i faktycznie chroni włosy przed wysoką temperaturą. Moje włosy po wysuszeniu zawsze się okrutnie puszyły, ten olejek jako jedyny potrafi nadać im schludny wygląd i pozostawić na nich piękny zapach, który utrzymuje mi się do następnego mycia! (całe dwa dni). Zdecydowanie to mega hicior, warto go mieć w swojej kosmetyczce :)
ZALETY: - wydajny
- cudowny zapach
- działa jak należy, chroni włosy przed temperaturą i zdecydowanie sprawia, że wyglądają lepiej!
WADY: - nie przepadam za buteleczką, mało komfortowa i poręczna
23 lutego 2018, o 14:19
Używa produktu od: tydzień
1 lutego 2018, o 20:13
26 stycznia 2018, o 11:07
Wykorzystała: jedno opakowanie
Dobry olejek na długie włosy.
Polecam ten olejek osobom o długich włosach, które się borykają z problemem rozczesywania i rozdwajanymi końcówkami. Nakładam go od razu po umyciu włosów , kilka kropel na końcówki lub już po całkowitym wysuszeniu. Świetnie się nadaje, nawilża i zmiękcza końcówki. Ma ładny zapach, wszystko się wchłania, nie pozostawia tłuszczu.
Uwielbiam ten produkt, na pewno do niego wrócę.
ZALETY: - zapach
- nawilża
- walczy z rozdwajanymi końcówkami
- wydajność
- wygodna aplikacja
WADY: - brak
11 stycznia 2018, o 21:04
Wrócę do niego
Był to mój pierwszy produkt ochronny do włosów i w trakcie używania uważałam że jest po prostu dobry. Raczej chyba przeciętny. Teraz gdy używam innego produktu i mam porównanie mogę stwierdzić że ten produkt jest super i że z przyjemnością do niego wrócę. Włosy po nałożeniu łatwiej rozczesać, faktycznie dobrze chroni włosy przed wysoką temperaturą, daje włosom zdrowy połysk i nawilżenie, ale trzeba uważać żeby nie przesadzić z ilością. Bo może obciążyć włosy. Produkt niesamowicie wydajny, zużycie 1 butelki zajęło mi prawie rok a mam włosy za ramiona i myje je co drugi dzień i suszę suszarką.
ZALETY: ułatwia rozczesywanie
faktycznie chroni
nadaje ładny zdrowy połysk