Bourjois, Mega Liner (Tusz do kresek w pisaku)
2 HIT!
67 % kupi ponownie
Dodawaj swoje ulubione kosmetyki do torebki, dzięki czemu łatwo je znajdziesz, posortujesz i zaplanujesz zakupy.
Zgłoś do moderacjiOdpowiednio wyprofilowana końcówka została osadzona na wygodnej rączce - umożliwia łatwą i dokładną aplikację. Pozwala namalować kreski różnej grubości i długości za jednym, intuicyjnym pociągnięciem. Formuła produktu, zapewnia mocne pokrycie już za pierwszym pociągnięciem. Produkt gwarantuje doskonały rezultat nawet do 24 godzin. Polecany dla oczu wrażliwych i osób noszących szkła kontaktowe.
- Aqua,
Recenzje 3
2 /5
28 kwietnia 2016, o 21:01
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
5 /5 HIT!
17 września 2015, o 12:37
Kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
fenomenalny!
jeśli chodzi o firmę Bourjois to mam mieszna uczucia, ale ten mega liner wyszedł im bardzo dobrze.
można go porównać do markera/ flamasrta.
łatwo go rozpoznać, bo ma pomarańczową skuwkę.
jeden wprawny ruch ręką i kreska gotowa. nie trzeba poprawiać. kolor idealnej czerni.
forma pisaka ułatwia rysowanie kreski.
trzyma sie długo, bez poprawek.
raz się naciełam - produkt prawdopodobnie długo leżał na półce i był już wysuszony :/ lepiej zwrócic na to uwagę przy zakupie.
Używam tego produktu od: ok 3 lata
Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
5 /5 HIT!
30 kwietnia 2015, o 19:08
Kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
rewelacyjny!
najlepszy eyeliner jaki miałam :)
malując tymi w pędzelku, kompletnie nie mogłam dojść do wprawy. Później przerzuciłam się na te w pisaku, ale ten zdecydowanie wygrywa w tym rankingu. Głęboka czerń, mega trwałość i łatwość aplikacji. Do tego ścięta końcówka, dzięki czemu możemy narysować grubszą lub cieńszą kreskę.
Co tu dużo mówić..
Polecam!
Używam tego produktu od: miesiąca
Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
Najaktywniejsze recenzentki