Delia, Good Hand, High Protection, Krem do rąk i paznokci odżywczo-ochronny
0 HIT!
50 % kupi ponownie
Dodawaj swoje ulubione kosmetyki do torebki, dzięki czemu łatwo je znajdziesz, posortujesz i zaplanujesz zakupy.
Zgłoś do moderacjiKrem przeznaczony do intensywnej pielęgnacji suchej i popękanej skóry dłoni. Składniki pochodzenia naturalnego: olej sojowy, masło shea, lanolina doskonale pielęgnują skórę: głęboko odżywiają, intensywnie regenerują oraz zapewniają ochronę przed szkodliwymi czynnikami atmosferycznymi tj. mróz, wiatr. Dzięki zawartości D–panthenolu i witaminy E preparat nawilża i zmiękcza. Krem poprawia kondycję skóry rąk i paznokci oraz tworzy na powierzchni ochronny film.
Cechy produktu
- Właściwości
- na popękaną skórę, natłuszczające, nawilżające, regenerujące, wygładzające
- Rodzaj
Recenzje 2
5 /5
12 listopada 2017, o 20:51
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: jedno opakowanie
Odżywia i chroni
Krem od Delii kupiłam w akcie rozpaczy podczas nawrotu AZS, kiedy to żaden krem nie był w stanie zniwelować uczucia suchości, a większość z nich dodatkowo mnie uczulała.
Krem ma dość bogatą konsystencję i zostawia film na skórze, a to za sprawą masła shea. W ciągu dnia podczas domowych obowiązków lub w pracy może to stwarzać pewne problemy, ale mi zależało właśnie na konkretnym odżywieniu przy leczeniu sterydami. Muszę przyznać, że krem spisał się znakomicie. Odżywiał i koił spierzchniętą i popękaną skórę. Dłonie były gładkie i nie potrzebowały ponawiania aplikacji. Czy jest to efekt długotrwały, to nie wiem, bo kto cierpi na AZS, ten wie, że nie jest łatwo utrzymać skórę w dobrym stanie.
Myślę, że sprawdzi się także podczas mrozów.
Produkt nie wywoływał pieczenia nawet przy uszkodzonym naskórku.
Skład bogaty w substancje aktywne, aczkolwiek możnaby się przyczepić np. do konserwantów.
Tubka zamykana na zatrzask. Duża pojemność. Niska cena. Zapach słodko-owocowy. Naprawdę godny polecenia kosmetyk.
4 /5
22 lutego 2015, o 14:09
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
I tak i nie...
Krem jest przyjemny w stosowaniu, dość treściwy.
Opakowanie w koloerze intensywnej czerwieni, przyjemne dla oka.
Konsystencja - treściwa, biała maź, która doskonale sunie po rękach. niestety zostawia lepką warstwę, także podczas stosowania w ciągu dnia radzę jedynie nanosić na grzbietową stronę dłoni.
Zapach - przejemny - owocowo-słodkawy.
Działanie - krem bardzo ładnie nawilża i wygładza skórę rąk, jednak niestety to działanie jest strasznie krótkotrwałe. Moje ręce są non-stop narażone na środki dezynfekcyjne przez co stają się dłońmi strsznie wymagającymi,
Z całą sympatią dla tego produktu, ale z moimi zniszczonymi rękami sobie nie poradził.
Używam tego produktu od: styczeń 2015
Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie