Ava, Beauty Home Care, Age Control, Serum pod oczy z algami morskimi i koenzymem Q10
0 HIT!
0 % kupi ponownie
Dodawaj swoje ulubione kosmetyki do torebki, dzięki czemu łatwo je znajdziesz, posortujesz i zaplanujesz zakupy.
Zgłoś do moderacjiWyjątkowo odżywcze serum pod oczy Ava Beauty Home Care Age Control stymuluje procesy regeneracji skóry, pobudza odnowę kolagenu, głęboko nawilża skórę, poprawia jej napięcie i elastyczność. Zawiera ekstrakt z alg morskich, koenzym Q10, wyciąg z ziela świetlika lekarskiego oraz witaminę E. Serum spłyca istniejące zmarszczki i opóźnia powstawanie nowych.
Serum pod oczy z algami Ava polecane jest dla każdego rodzaju skóry
Cechy produktu
- Rodzaj
- serum pod oczy
- Właściwości
- rozświetlające, liftingujące, przeciw cieniom / opuchnięciom, wygładzające, przeciwzmarszczkowe
- w tubce
Recenzje 2
4 /5
4 stycznia 2018, o 13:46
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: jedno opakowanie
delikatnie nawilżający
Serum w nazwie do gruuuuba przesada. Raczej jest to lekki krem nawilżający pod oczy. Dobrze się wchłania w szybkim tempie, jest niesamowicie wydajny, ale pojemność też jest dużo większa niż klasycznych kremów pod oczy.
Kosmetyk nie obciąża skóry, działa lekko nawilżająco, odpowiedni dla młodej skóry. Przy mojej odwodnionej cerze jest niewystarczający by zaspokoić jej potrzeby.
Krem współgra z makijażem, nie roluje się, w ogóle nie pozostawia żadnej warstwy na skórze, wchłania się całkowicie.
Polecam osobom ok. 30, bez większych zmarszczek i z nie przesuszoną skórą.
ZALETY: + lekkie nawilżenie
+ delikatna konsystencja
+ krem wchłania się całkowicie dlatego...
+ nie roluje się
+ nie obciąża skóry
+ duże opakowanie
+ wygodna tubka z klapką
+ nie podrażnia
WADY: - za lekki dla wymagającej skóry
- nie poradzi sobie z większym przesuszeniem czy zmarszczkami
4 /5
4 stycznia 2018, o 13:18
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Lekki kremik
Nie polecałabym tego kremu dziewczynom, które już mają zmarszki, bo jest za mało nawilżający i nie będzie odpowiednio pielęgnował takiej skóry. Nie mam jeszcze takich problemów więc dla mnie taki krem jest wystarczający , na dzień pod makijaż, bo korektor dobrze się na nim utrzymuje. Na noc dla mnie jest za lekki. Plusem jest również duża pojemność, pewnie starczy na dość długo. Opakowanie też jest wygodne, tubka zawsze na plus,
ZALETY: duża pojemność
niska cena
korektor ładnie się po nim utrzymuje
WADY: za mało nawilżający dla skóry ze zmarszczkami
Najaktywniejsze recenzentki
produktów120