Joanna, Glicerynowy krem do rąk odżywczy `Oliwka`
1 HIT!
100 % kupi ponownie
Dodawaj swoje ulubione kosmetyki do torebki, dzięki czemu łatwo je znajdziesz, posortujesz i zaplanujesz zakupy.
Zgłoś do moderacjiGlicerynowy krem do rąk z wyciągiem z oliwki Joanna. Mały niezbędnik jeśli chodzi o pomoc zniszczonym i wysuszonym dłoniom! Z pewnością sprawdzi się nawet w najbardziej ekstremalnych sytuacjach, oliwa z oliwek głęboko odżywi suchą skórę. Krem do rąk odżywczy `Oliwka` Joanna przywróci skórze elastyczność i miękkość, pozostawiając delikatny film ochronny.
Cechy produktu
- Konsystencja
- krem
- Pojemność
- 50 - 100ml
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 3
5 /5
21 marca 2018, o 10:19
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: kilka opakowań
Mistrz!
Krem kupiłam w mojej aptece za 2 złote! Fakt, może nie ma pojemnośći 100 ml, ale za dwa złote można wziąć i takiego wszędobylskiego malucha. Dla mnie ten krem jest najlepszym kremem do rąk jakiego do tej pory używałam. To produkt mający lekką konsystencję, wchłaniając się w mgnieniu oka, pozostawiający dłonie otulone, odżywione i pięknie pachnące. Doskonale nawilża i jest bardzo wydajny mimo swojej małej pojemności. Mam go w domu i w torebce i zawsze po niego chętnie sięgam.
4 /5
4 stycznia 2016, o 13:08
Kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
5 /5 HIT!
4 czerwca 2015, o 03:15
Używa produktu od: rok lub dłużej
Idealny
Różne kremy do rąk miałam ale tak świetnego jak ten nigdy. Kupiony zupełnie przez przypadek bo brakowało parę groszy do pełnej kwoty. I tym sposobem odkryłam prawdziwe cudo w niepozornym opakowaniu w dodatku za niewielkie pieniądze.
Przyjemny zapach, niska cena, nawilżenie i nadanie gładkości dłoniom w bardzo szybkim czasie to cechy "Oliwki". Ponadto w kremach do rąk zawsze towarzyszyły mi uczucia zbyt tłustego filtru i długiego procesu wchłaniania lub w druga stronę zbyt rzadka konsystencja, która absolutnie nic nie czyniła skórze. Tutaj wchłanialnośc i gęstość jest znakomicie wywarzona.
Przypadkowe odkrycie, które skutkować będzie częstszym zakupem.
Używam tego produktu od: 4miesiące
Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie