Włącz obsługę Javaskryptu w przeglądarce!

Jeżli widzisz ten tekst, oznacza to, że Twoja przeglądarka nie obsługuje skryptów java. Bez włączonej Javy nie możesz korzystać z wielu funkcji KWC.

Zdjęcia

Lancaster, Easy Manicure Paintbrush (Lakier do paznokci we flamastrze)

Powiększ Lancaster, Easy Manicure Paintbrush (Lakier do paznokci we flamastrze)

Zgłaszająca osoba: lisiczka80

Marka Lancaster zamiast klasycznej buteleczki z pędzelkiem proponuje lakier we flamastrze. Aplikacja jest wygodniejsza i co ważne ekspresowa. Lakier rozprowadza się równo i nie ścieka, a wąska, krótka końcówka umożliwia perfekcyjny, kolorowy manikiur wykonany właściwie w każdych warunkach.
Dostępne są cztery odcienie lakieru.

Cena: 105zł

• Ocena
  • Nick recenzentki
    2011-01-05 18:43:55
  • Fajna aplikacja
  • Kupilam ostatnio zestaw trzech produktow Lancater w angielskim TK Maxx po kilkukrotnej obnizce za laczna sume £5 (RRP £75)

Moge stwierdzic, ze faktycznie aplikacja jest bardzo przyjemna (mylalam ze lakier zastygnie i sklei pedzelek, ale tak sie nie stalo).

Ogromnym minusem jest oryginalna cena i gdyby nie ogromna obnizka to nie zakupilabym tego produktu.Używam tego produktu od: 1 miesiacIlość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

• Kupiłabyś ten produkt ponownie? Nie_wiem
Chcesz pochwalić nataliesolange za czytelną i pomocną recenzję?
    2010-01-25 20:26:13
  • bardzo dobra jakosc
  • dostalam go w prezencie i musze przyznac ze jest super.co do ceny sie nie wypowiem poniewaz nie ja za niego placilam.szybko schnie i daje piekny kolorek(ja mam 003)nie ma zapachu lakieru.

Używam tego produktu od:tygodnia
    Ilość zużytych opakowań:w trakcie

• Kupiłabyś ten produkt ponownie? Nie_wiem
Chcesz pochwalić becia23 za czytelną i pomocną recenzję?