Włącz obsługę Javaskryptu w przeglądarce!

Jeżli widzisz ten tekst, oznacza to, że Twoja przeglądarka nie obsługuje skryptów java. Bez włączonej Javy nie możesz korzystać z wielu funkcji KWC.

Zdjęcia

Essence, Pure Skin, Anti-Spot Gel (Żel przeciw wypryskom)

• 1
Powiększ Essence, Pure Skin, Anti-Spot Gel (Żel przeciw wypryskom)

Zgłaszająca osoba: lady opium

Przeźroczysty żel o antybakteryjnych właściwościach. Niweluje wypryski i absorbuje nadmiar sebum, ale nie podrażnia. W razie konieczności nakładaj kilka razy dziennie.

Skład: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Salicyloyl Phytosphingosine, Zinc PCA, Panthenol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Ethylhexyl Glycerin, Alcohol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehtdroacetic Acid, Polyaminpropyl Biguanide, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Sodium Benzoate.

Cena: 9zł / 15ml

• Ocena
  • Nick recenzentki
    2012-02-03 23:15:48
  • nie wiele
  • Nie robi za wiele, trzeba go urzyc kilka razyw ciagu dnia by nastepnego bylo widac jakis efekt na szczescie nie wysusza i nie podraznia jak wiekszosc kosmetykow z "gornej polki" i to jego ogromny plus. Cena jest nie wielka, ale da sie bez niego obejsc

Używam tego produktu od: 1 miesiac
    Ilość zużytych opakowań: jedno niecale

• Kupiłabyś ten produkt ponownie? Nie
Chcesz pochwalić xprzytulankax za czytelną i pomocną recenzję?
    2011-11-05 15:13:47
  • Nic specjalnego
  • Kupiłam go przypadkowo w Naturze, kiedy byłam na dość dużych zakupach. Chciałam sobie coś niedrogiego dokupić i znalazłam ten żel.
    Czy ja wiem czy to coś robi. Jedyne to tylko to że może wysusza te pryszcze szybciej i tyle. Pod makijaż raczej sie nie nadaje bo ma taka tłustą, świecącą konsystencje. Raczej tylko nadaje się na smarowanie na noc, ale tak jak pisałam wcześniej nie widzę jakiś powalających efektów.

Używam tego produktu od: 1 miesiąca
    Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1

• Kupiłabyś ten produkt ponownie? Nie
Chcesz pochwalić skorpionek88 za czytelną i pomocną recenzję?
    2011-08-24 22:20:12
  • średni, 'szału ni ma'
  • Produkt oceniam na średni- coś tam robi, jednak nie jest to jakieś widoczne, odczuwalne działanie.
    Nie popisał się jakąś ekstra skutecznością. Może być, po prostu
    Pryszcze nie znikają szybciej. Może lekko się zmniejszają, ale różnica jest na prawdę niewielka. Nie zmniejsza zaczerwienienia.
    Wysusza skórę (drugi w składzie jest alkohol)
    Raczej nie polecam go pod makijaż- używałam go na noc. Pod makijaż się buntował i łuszczył.
    Nie podrażnił, nie uczulił.
    Zapach mi nie przeszkadzał.

Nie polecam, robi niewiele.

Używam tego produktu od: lutego
    Ilość zużytych opakowań: jedno

• Kupiłabyś ten produkt ponownie? Nie
Chcesz pochwalić catttt za czytelną i pomocną recenzję?
    2011-06-12 15:54:57
  • Rewelacja!!!
  • plusy:

+ cena

+ poręczne, wygodne opakowanie

+bardzo dobre działanie, mniejsze krostki znikają już na
    drugi dzień (po użyciu na noc)

minusy:
    - po nałożeniu zbyt dużej warstwy, po wyschnięciu
    wygląda jak zaschnięty klej i się odrywa od skóry...

-trochę wysusza skórę

Używam tego produktu od: 1 rok
    Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzeciego

• Kupiłabyś ten produkt ponownie? Tak
Chcesz pochwalić NATALA5214 za czytelną i pomocną recenzję?
    2010-08-27 17:31:08
  • Zbędny
  • Żel jest gęsty, bezbarwny, wsiąka całkowicie bez warstwy typu peel-off. Niestety nie przyspiesza gojenia, nie zmniejsza zaczerwienień, może minimalnie podsusza, ale to na prawdę jedyny efekt. Na szczęście nie podrażnia, choć alkohol czuć wyraźnie.
    Syfek potraktowany tym żelem goi się mniej więcej w takim samym tempie co zwykle, czyli bez żadnych "przyspieszaczy". Produkt neutralny, a więc niepotrzebny.

Używam tego produktu od: pół roku, w razie potrzeby
    Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie

• Kupiłabyś ten produkt ponownie? Nie
Chcesz pochwalić lady opium za czytelną i pomocną recenzję?