WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Bell Fluid Anti Age (stara wersja)

kolciag
    7 września 2009 o 12:47
    Nie polecam
    Tego produktu nie da się używać... jest to jeden z najgorszych podkładów, jakie przewinęły się przez moje ręce. - maże się i smuży - trudno się wchłania - ewidentnie zostawia maskę - zbyt ciężka konsystencja Dla mnie jest na NIE, ale wiadomo, na pewno są osoby, którym pasuje :) Używam tego produktu od:kilka użyć Ilość zużytych opakowań:kilka użyć
    aganda
    25 czerwca 2009 o 0:25
    kiepski
    bardzo kiepski podkład. -bardzo widoczny na skórze -po ok 2h skóra swieci sie jak latarnia -zapycha pory długo nie potrafiłam go jednak wyrzucic (ogolnie nie lubie jak kosmetyk sie marnuje) ale nie wytrzymalam i kupiłam duuużo lepszy (Bourjois, 10hour sleep), to była najlepsza decyzja ostatnich dni;) wreszcie wyglądam jak człowiek Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 7 czerwca 2009 o 13:20
    polecam do cery suchej
    używałam go około 3 miesiące, właśnie się skończył jak na razie mój ulubiony, lekki, nawilżający mam cerę suchą, szczególnie na policzkach, a on tego zupełnie nie podkreśla, a wręcz pomaga lepiej nawilżyć, używam na niego dodatkowo puder w kamieniu, po kilku godzinach buzia zaczyna się świecić, ale nie spotkałam jeszcze podkładu, po którym by tak nie było. nie polecam osobom które oczekują mocnego krycia, podkład ten jest naprawdę bardzo leciutki jedyne minusy jakie dostrzegam to trudności z zakupem, objechałam sporo drogerii zanim na niego trafiłam, i opakowanie niby ładne, ale pompka mogła by być porządniejsza, no i gdy się skończy zostaje dużo na ściankach, a nie ma możliwości wydobycia go. ogólnie mocne 4. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 2 maja 2009 o 11:21
    cudo!
    Długo szukałam podkladu o idealnym kolorze, który nie podkreśla skórek i w końcu trafiłam! :jupi: A więc plusy: - kolor - idealny jasny beż bez różu - zapach - nawilżanie - od razu się je czuje - nie podkresla suchych skórek - tani - nie tworzy smóg itp, nie sposób go chyba źle rozprowadzic :D Minusy: - ... - ... - ... Hmmm BRAK! ;-) Jak dla mnie to podklad idealny - zobaczymy co wymyśla z nową wersją. Używam tego produktu od:6 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1 skończone
  • 7 kwietnia 2009 o 17:21
    Nie byłam zadowolona
    Nie wiem skad te zachwyty. Podkład ma brzydkie kolory. Trudno je dopasowac do średniej karnacji. Nic nie kryje, trzyma sie krotko na buzi. Jedynie może cena nie jest wysoka ale podklad sie nie sprawdził Używam tego produktu od:kilka probek na przetestowanie Ilość zużytych opakowań:próbki