WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Babydream Żel do pielęgnacji nóg i stóp

• 5 sierpnia 2009 o 13:37
    Nie przekonał mnie
    Wychodzę z założenia, ze kosmetyki dla kobiet w ciąży powinny być bardzo delikatne dla skóry o łagodnym, nie drażniącym zapachu. Jakże się pomyliłam...po użyciu skóra piecze i szczypie, krótko ale jednak. Zapach...nie wiem jak to nazwać...alkoholowo-mentolowy bardzo intensywny, aż świdruje w nosie i u mnie powoduje łzawienie. Jedyny plus: naprawdę chłodzi i relaksuje opuchnięte nogi, ale na krótko. W działaniu ok, zapach-dla mnie nie do zaakceptowania. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    Silwena
    3 sierpnia 2009 o 18:09
    Stawia na nogi !
    Nie polecam uzywać na poczatku ciąży, gdy wystepują nudności, ponieważ żel ma strasznie drażniący zapach, ale za to mocno chłodzi zmęczone nogi, dając im wytchnienie. Szkoda tylko, że też mocno podrażnia oczy miętą i mentholem podczas aplikacji, ale może ja jako alergik mam je zbyt wrazliwe. Zdejmuje opuchlizne z łydek i kostek, dobrze koi po ciężkim dniu. Naprawde pomaga na obolałe stopy i nogi. Jest w formie żelu, który trzeba szybciutko rozsmarować na skórze, bo sprawia wrażenie szybko ulatniającego się/jakby wysychajacego, przez co wchłania się błyskawicznie. Dozownik ma duży otwór, co ułatwia nabranie dużej ilości żelu. Nie jest wydajny, do codziennego stosowania wystarczył mi na 2 tyg, a przy takiej luźnej aplikacji to na miesiąc z hakiem. EDIT: zapomniałam dodać, że ten zapach jest tylko krótką chwilę przy aplikacji, tylko ten kto się pochyla i smaruje tym żelem czuje ten smrodek i piekotę oczu, więc najlepiej oddać swoje łydeczki i stópki KOMUŚ do posmarowania :D Używałam przez: ponad 2,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
    0306
    11 kwietnia 2008 o 12:48
    mróz !
    Znakomicie chłodzi, wręcz mrozi nogi :) Na upalne dni znakomity, doskonale sprawdza się również po ciężkim dniu. Znosi uczucie ciężkości, sprawia iż z nóg znika opuchlizna. Można stosować na pończochy (co jest szczególnie przydatne np. w pracy). Efekt utrzymuje się długo. Ma jednak dwa ogromne minusy. Pierwszy to okropnie silny zapach alkoholu w trakcie aplikacji (mnie dosłownie zwala z nóg). Drugi to wysuszanie skóry, wymaga dodatkowej dawki nawilżenia w trakcie stosowania. Mimo to nie znalazłam jeszcze preparatu, który lepiej radziłby sobie z moimi obolałymi i opuchniętymi po całodziennym bieganiu nogami. Używam tego produktu od: lipca 2007 Ilość zużytych opakowań: kilka
    Kate_K
    22 lipca 2007 o 14:39
    na upaly dla "ciezarowek"
    wlasnie dobiega konca moja ciaza [jeszcze tylko tydzien do terminu : ) ] no i te upaly staja sie coraz bardziej nieznosne. nogi i stopy puchna i robia sie ciezkie. Ten zel pomaga naprawde, wprawdzie jakos znaczaco nie zmniejsza puchniecia, ale silnie i przyjemnie chlodzi nogi i stopy, sprawiaja wrazenie lzejszych. Przez jakis czas mozna zapomniec, ze sie stopy ma ; ) Niestety nie jest wydajny, wystarcza na kilka porzadnych dawek Polecam wszystie produkty z tej serii, bo sa swietne i opiraja sie na naturalnych skladnikach Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań:2
  • 21 lipca 2007 o 21:26
    Ostro chłodzi !
    Solidny zel chlodzacy do stop i nog. Na lato jak znalazl. Efekt chlodzenia jest bardzo mocny, co wrazliwcom odradzam ;)W dodatku utrzymuje sie dosc dlugo. Przynosi ulge po calodziennym dreptaniu w upale. Konsystencja zelowa, przezroczysta. W promocji kosztuje okolo 4 zl,ale nie ejst wydajny....dosc szybko sie konczy....Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań:3/4 pierwszego