WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Isana Body Creme Olive (Krem do ciała z oliwą z oliwek)

mozmarz
    3 września 2015 o 21:47
    Bardzo dobry
    Jak dla mnie bardzo dobry. Super nawilżenie, ładny zapach. Wielka pojemność i dobra cena. Smarowałam nim także stopy i wystarczało im to. W miarę wydajny. Trochę mnie denerwował sposób nabierania. Mogliby pomyśleć nad jakimś bardziej ergonomicznym opakowaniem. Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 14 kwietnia 2015 o 18:58
    Działa!
    Moja skóra potrzebuje konkretnego nawilżenia i po długim czasie testowania rozmaitych balsamów uznałam, że albo czas wypróbować jakieś masło (miałam swoje ukochane z Nivei, ale zdaje się, że już go wycofali) albo jakiś krem. Będąc w Rossmannie zauważyłam ten produkt i wzięłam. Nie zawiodłam się! Cena jest śmieszna, kiedy weźmiemy pod uwagę jakość, jaką krem prezentuje. Świetnie natłuszcza, efekt nawilżenia jest odczuwalny jeszcze następnego dnia, bardzo fajnie pachnie, jest treściwy. Długo się wchłania, ale to jest wina tego, że ma taką konsystencję - dla mnie to jest wielki plus, lubię czuć, że coś faktycznie się dzieje i działa. Minus za to, że owszem, poprawia kondycję skóry, ale nie na tyle, żeby nie było podrażnień przy kolejnej depilacji. Używam tego produktu od: około trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno, w trakcie drugie
  • 9 lutego 2015 o 12:53
    Bardzo dobry
    Chociaż zapach nie powala ,to jednak pasuje mi najbardziej z całej serii. Jego kakaowy brat był dla mnie nieznośny w zapachu wręcz niedobrze mi się robiło. Ale do rzeczy.Krem nawilża i natłuszcza suchą skórę ,nie powoduje podrażnień skóra po nim jest odżywiona i nawilżona gładka w dotyku. szczególnie dobry po depilacji jak i pillingu.Szybko sie wchłania. Stosowany na włosy bardzo je odżywia są miękkie błyszczące i nawilżone .jak dla mnie super kosmetyk w dodatku za małe pieniądze.Używałam go rok temu i teraz obecnie. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 24 sierpnia 2014 o 2:02
    Mam mieszane uczucia
    Według mnie produkt ma swoje zalety, jak i dość widoczne wady. Jednak jak na taką cenę dosyć dobrze się sprawdza. +cena +długotrwałe nawilżanie +wydajność -zapach, który dla mnie jest bardzo mdlący -długo się wchłania Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: połowa jedengo
  • 13 lipca 2014 o 19:07
    Bardzo dobry
    Krem bardzo przypadł mi do gustu podobnie jak inne produkty Isany z serii oliwkowej. Kosmetyka ma gęsta tresciwą konsystencję, jednak dobrze się rozsmarowuje i szybko wchłania. Bardzo podobał mi sie zapach kremu - kremowo-oliwkowy. Długo utrzymywał się na skórze. Jako posiadaczka suchej skóry byłam bardzo zadowolona, ponieważ świetnie nawilżał skórę. Plus za dużą pojemność i niską cenę. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania