Maseczki klasyczne

Beauty Formulas Collagen Essence Facial Mask (Kolagenowa maseczka do twarzy)

Beauty Formulas Kolagenowa maseczka do twarzy w saszetce 1szt.

• 7 stycznia 2014 o 22:58
    Świetnie działa na twarz!
    - świetna forma aplikacji- szybko, czysto i wygodnie - nie zsuwa się z twarzy, idealnie przylega - przyjemnie pachnie - mając ją na twarzy odczuwałam delikatny chłodek, bardzo fajne, relaksujące uczucie - natomiast po ściągnięciu jej odczuwałam duuuże ciepło (chyba to sprawka kolagenu, bo stosując serum kolagenowe miałam podobne odczucia) - świetnie rozjaśnia twarz - rewelacyjnie nawilża - nadaje zdrowy koloryt skórze - twarz wygląda na wypoczętą i zrelaksowaną - zauważyłam poprawę napięcia skóry wokół oczu - efekty widoczne przez długi czas - nie ma negatywnego działania na stan mojej cery- nie powoduje wysypu nieprzyjaciół ;) Używam tego produktu od: użyłam raz Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka
  • 21 grudnia 2012 o 20:07
    miła rzecz, i można straszyć na Halloween
    Maska w postaci nasączonego płata tkaniny z dziurami na oczy, nos i usta - jak ją pierwszy raz nałożyłam to prawie popłakałam się ze śmiechu! Toż to idealna rzecz, żeby udawać mumię ;) Ale maska wygodnie się nosi, nie chlapie, miło chłodzi, po użyciu skóra jest miękka, gładka, alergie i podrażnienia sa wyciszone. Daje miły czas dla siebie. Używam tego produktu od: użyłam 2 razy Ilość zużytych opakowań: 2 płaty
    iziunek
    14 maja 2009 o 12:53
    świetna!
    Kupilam maseczke ze wzgledu na promocje "2 w cenie jednej". Balam ja w ciemno, ale sie nie zawiodlam. Maseczka jest wysmienita. Plusy: - Nakladanie jej to czysta przyjemnosc, jest chlodna, nie brudzi ubran i nigdzie sie nie chlapie. - wygladza buzie - napina twarz, wszystkie zmarszczki wydaja sie mniej widoczne, buzia jakby o 5 lat mlodsza :) - dobrze nawilza - lagodzi Minusy: - cena dosyc wysoka, przy uzywaniu tak jak zaleca producent, czyli 2-3 razy w tygodniu (maseczka jednorazowa). Ja jednak uzywam jej zamiennie z innymi maseczkami raz w tygodniu. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 2