Avene, Eau Thermale (Woda termalna w spray`u)
- 58
- Marka: Pierre Fabre
- Kategoria: Pielęgnacja twarzy - Higiena: demakijaż i oczyszczanie - wody termalne
- Średnia ocen: (4.34/5 z 369 opinii)
Rozkład ocen
- 80%
- 12%
- 7%
Zgłaszająca osoba: AgnieszkaS
Woda termalna z Avene w aerozolu to naturalnie kojąca woda dla skóry wrażliwej. Woda ze źródła Avene jest jedyną wodą pobieraną ze źródła w warunkach sterylnych w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym. Dzięki temu, woda termalna z Avene, zachowuje w całości właściwości źródła termalnego: kojące, łagodzące podrażnienia, działające przeciw wolnym rodnikom. Jest on dostępna pod postacią aerozolu, rozpylanego za pomocą azotu, który jest gazem obojętnym dla środowiska naturalnego, niepalnym i nieszkodliwym dla warstwy ozonu. Woda termalna z Avene jest nieodzowna dla wszystkich osób ze skórą wrażliwą. Jest to naturalny produkt, którego wszystkie właściwości zostały zachowane dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologii.
Cena: ok. 29 zł / 150 ml, 38 zł / 300 ml
- Mój faworyt
Ta woda to jakiś cud.
Moja skóra była pełna wyprysków, bardzo zaczerwieniona i podrażniona.
Moje czoło wyglądało okropnie, do momentu zastosowania tej wody termalnej.
Aplikowałam kilka razy na jeden dzień na oczyszczoną skórę. Już po jednym dniu stosowania zauważyłam różnicę i nie mogłam uwierzyć, że to za sprawą tej wody.
Wypryski wyleczone, skóra zdrowa jak nigdy.
Oczywiście w trakcie tej kuracji stosowałam, też inne leki na buzię, ale wiem, że ta woda jest idealna dla cery trądzikowej.
O innych jej plusach już tutaj pisały dziewczyny *bezzapachowa
*spray
*kojąca
*łagodząca podrażnienia
Jeden minus i dlatego nie daje 5, a 4 gwiazdki. Mianowicie szybko się zużywa, a cena jest stosunkowo wysoka.
Polecam szczególnie dla osób walczących z trądzikiem
Oceniono na 4.00 na 5 gwiazdek. -
- Przyjemna
Woda termalna nie jest dla mnie kosmetykiem obowiązkowym. Mimo to staram się mieć jej buteleczkę w zapasie. Lubię ją stosować po umyciu twarzy, a jeszcze przed nałożeniem kremu. Mam wrażenie, że przynosi ukojenie i dodatkowo nawilża moją cerę. Przy wyższych temperaturach, chętnie sięgam po nią również w ciągu dnia, świetnie odświeża nie tylko twarz, ale też całe ciało. Atomizer działa bez zastrzeżeń, rozpylając idealną ilość produktu w postaci delikatnej mgiełki. Woda jest dosyć wydajna. Cena, biorąc pod uwagę częste promocje w Super-Pharm, całkiem rozsądna. Zbliża się lato więc pewnie znowu zaopatrzę się w kolejną buteleczkę

Używam tego produktu od: 2 lat
Ilość zużytych opakowań: dwie dużeOceniono na 3.50 na 5 gwiazdek. -
- znakomity produkt

Od kiedy zaczęłąm używać tej wody moja skóra stała się delikatna, aksamitna, Spryskuję się nią rano i wieczorem, koi podrażnjienia, nadaje się do każdego typu cery.
- sprey jest bardzo wydajny
-szybko się wchłania
- jest bezzapachowy
- doskonale nawilża
- chroni przed podrażnieniami
- koi opaloną skórę, wtedy też ją stosuję
- neutralne ph
- lekka, łatwa w użyciu
- niska cena
- można kupić w drogeriach oraz w aptechach
- w superpharm jest często w promocji
zachęcam
Używam tego produktu od: 2 latIlość zużytych opakowań: 3 w trakcie
Oceniono na 5.00 na 5 gwiazdek. -
- Dno
Kupiona oczywiście ze względu na pozytywne komentarze..to od niej zaczęłam mieć poważniejsze problemy z trądzikiem.Pomijając to jak mi wysuszyła cerę oczywiście.Nie polecam
Używam tego produktu od: pół roku?
Ilość zużytych opakowań: 1 niecałeOceniono na 0.50 na 5 gwiazdek. -
Kupiłabyś ten produkt ponownie? Nie
- Zwykła woda, a jednak niezwykła
Szczerze to do końca nie wiem jaka jest rola i działanie wód termalnych. Z racji, że wszysyc zachwycali się tym produktem gdy nadażyła się super promocja oczywiście w Super Pharm, gdzie 150 ml mogłam kupić za 15 zł bez zastanowienia skusiłam się na nią.
Słyszałam o jego zastosowaniu w makijażu. Mam cerę mieszaną ze skłonnością do tłustej, więc "łączenie" warstw makijażu za pomoca wody termalnej nie jest dla mnie. Wiele osób myśli, że woda termalna przedluzy trwalość makijażu. Tak nie jest! Więc jest to zbędne w moim przypadku bo ona jedynie usuwa taka pudrowość z twarzy dając naturalny efekt, ale że mi cera szybko zaczyna się błyszczeć nie chce sama usuwac sobie pełnego matu z twarzy. Choć w ciągu dnia by odświeżyć makijaż można lekko z daleka spryskać buzie i dokonać poprawek. Po za tym jeśli chodzi o zastosowanie w makijażu używam jej do spryskiwania pędzli szczególnie tych do podkładu przed jego aplikacją lub przed nałożeniem sypkich cieni by mogły złapać się pędzelka.
Natomiast zastosowanie pielęgnacyjne wody termalnej jest większe. Choć nie używam jej reagularnie to zawsze sprawdza się podczas nakładania maseczek by spryskać twarz w trakcie lub po jej zmyciu. Po peelingu twarzy by zlagodzić i uspokoić cere. W upalne dni sprawdza się rewelacyjnie na całe ciało!!! Ciężko ocenić czy woda bo co jak co jest to woda nawilża... By solidnie to określić trzeba by było zrezygnowac z kremów i uzywać jej zamaist tego... i zoabczyc jak wtedy cera będzie się zachowywać. Ja wolę ją uzywać jako pomoc w odświeżaniu i kojeniu skóry.
Wydajność produktu jest bardzo duża. Oczywiście zależy to od intensywności używania. Ja jak wspomniałam nie używam jej codziennie, ale z racji, że idzie lato na pewno będę częściej a może nawet wyląduje w mojej torebce
Aplikacja wody jest bardzo łatwa. Jest jak dezodorant i rozpyla drobniutką mgiełkę z dawka powietrza, więc przyjemnie chłodzi.
Pierwsza używana przeze mnie butelka wydaje mi się, że miała nieco wadliwy atomizer z racji, że mimo iż rozpylała drobną mgielke (a przynajmniej tak mi się wydawało) to butelka numer dwa, którą nie dawno rozpoczęłam rozpyla prawdziwą drobniusieńką mgiełkę! Z takim podmuchem powietrza! Więc jeszcze przyjemniej mi się jej uzywa!
Za cenę w promocji naprawdę warto jest mieć coś takiego w domu
Używam tego produktu od: 6 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: 1 cała 150 ml i druga w trakcieOceniono na 4.00 na 5 gwiazdek. -
- Bardzo dobra
Używam jej od dawna, jednak osttanio zdradzam ją z hydrolatami.
-koi cerę, nieraz zdarzyło mi się wrócić z czerwonymi polichami a woda z avene je koiła
-nawilża
-łagodzi podrażnienia
-odświeża skórę
-cena nie kusi, jednak RAZ udało mi się ją wyrrwać na promocji w superpharm i były to bardzo dobrze wydane pieniadze
-wydajnosc może być
Wody używa także mój tato, po goleniu. Zawsze używał jakiegoś innego specyfiku, a od teraz się z nią nie rozstaje, więc musi się coś dziać. Skoro mężczyzna, który nie wierzyw magię kosmetyków nie potrafi się obejść bez tej wody.
Używam tego produktu od: przez kilka dobrych lat
Ilość zużytych opakowań: nie pamiętamOceniono na 4.00 na 5 gwiazdek. -
- ukojenie
Wód termalnych używam od blisko 3. lat i jako osoba z wrażliwą, naczynkową cerą nie mogę nie docenić właściwości tego cudownego kosmetyku. Nie mogę też nie mieć choć jednego opakowania na stanie bo taka woda zawsze może się przydać - dla orzeźwienia w upalny dzień lub po wysiłku fizycznym, dla zmniejszenia podrażnień na skórze po jakiś zabiegach kosmetycznych, czy dla dodatkowego nawilżenia twarzy w sezonie grzewczym/latem.
Jestem z tej konkretnej zadowolona prawie tak samo jak z wody termalnej LRP. Prawie, bo nie miałam (na szczęście!) okazji jej sprawdzić w wypadku poważniejszego oparzenia słonecznego (choć myślę, że również by się sprawdziła), no i niestety, ale mam pewne zastrzeżenia co do opakowania - przynajmniej tego w wersji 300ml - pod koniec opakowania spray się zepsuł i tym samym żadnym sposobem nie mogłam wykorzystać wody z opakowania do ostatniej kropelki.
Dużym plusem jest to, że jest często do dostania w promocyjnej cenie.
Używam tego produktu od: roku? może dłużej?
Ilość zużytych opakowań: niecałe - jedno 300ml, w trakcie - jedno 150ml + zapas - 50ml (na lato do torebki)Oceniono na 4.50 na 5 gwiazdek. -
- Warto kupić
Jest to dobra woda termalna, uznawałam ja nawet za ideał póki nie odkryłam wody Uriage. Jej plusem jest na pewno większa dostępność niż wyżej wymienionej Uriage. ładnie koi skórę, nawilża, utrwala makijaż.
Używam tego produktu od: 1,5 roku
Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 150 mlOceniono na 4.00 na 5 gwiazdek. -
- niezastápiona
Woda termalna z Avene towarzyszy mi juz od lat.
Ma w moim domu rozmaite zastosowanie:
- utrwalam nią makijaż
- odświeżam skórę w ciągu dnia lekko spryskując mgiełką
- używam mleczka Antirougers dla skóry naczynkowej, zmywając je wacikiem, i jak zaleca się na opakowaniu, po uprzednim spryskaniu twarzy wodą
- doskonale nawilża i łagodzi
- nosze soczewki i w ciągu dnia spryskuje je wodna mgiełką - daje to mile uczucie chłodzenia i nawilżenia oka
- obowiązkowo przy wszystkich podrażnieniach
- rada dla wszystkich wrażliwców: jadąc gdziekolwiek w podróż nie narażajcie się na wodę z kranu, do której nie jest przyzwyczajona Wasza skóra. Ja zawsze mam przy sobie mini-opakowanie wody termalnej
- woda z Avene to moim zdaniem jedyna woda dla wrażliwców, nie zawiera siarczanów - woda z Vichy jest lepsza dla osób, które maja nadmiar produkcji sebum
- naprawdę polecam
Używam tego produktu od wielu lat
Ilość zużytych opakowań: nie potrafie zliczycOceniono na 5.00 na 5 gwiazdek. -
- Lubię to!
Co prawda to trochę kosmetyk gadżet ale bardzo dobry gażdzet i bardzo praktyczny. Właściwie nie znajduję żadnych minusów.
Plusy to:
- skuteczność, spełnia swoje podstawowe zadanie w 100%
- świetnie odświeża, nawilża, przynosi ukojenie
- nie podrażnia (przez pewen okres stosowałam go tylko na zmycie makijażu oczu i dawał radę)
- cena też jest plusem, szczególnie jeśli uda nam się kupić spray w promocji
- wydajność
Używam tego produktu od: 4-5 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: jedno, 150 mlOceniono na 4.50 na 5 gwiazdek. -
- wartko kupić
Po przeczytaniu opini na temat tej wody postanowiłam ze ją kupie, dodam ze to moja pierwsza woda termalna. Jestem zadowolona z niej, moja cera zrobiła się bardziej gładka, zaczerwinienia się zmniejszyły, ale najbardziej lubie stosowac wode termalna po goleniu nóg, a to daltego że zawsze po goleniu moje nogi były podrażnione, a od kiedy używam wody termalnej juz nie mam tego problemu. Odjełam poł gwiazdki ponieważ nie mam porównania do innych wód, ale napewno chce wypróbwać jeszcze inne marki.
Używam tego produktu od: miesiąca
Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowaniaOceniono na 4.50 na 5 gwiazdek. -
Kupiłabyś ten produkt ponownie? Tak
- Woda jaka jest, każdy widzi...
Opakowanie 50 ml wody zakupiłam za 13zł. Skończyła się po równym miesiacu użytkowania.
Zaznaczam, ze nie mam porównania do kosmetyków tego typu, ale innych firm.
Wodę stosowałam głównie do tonizowania twarzy po zmyciu makijażu mleczkiem. Nie powiem spisywała się dobrze, rano budziłam się ze zmatowioną buzią, bez zadnych nowych niespodzianek.
I to by było na tyle, jeśli chodzi o sposoby użycia. Innych po prostu nie widzę. No, moze jeszcze do ochłodzenia buzi w ciągu dnia, orzeźwienia.
Na szczęscie woda nie zaszkodziła mi (no bo i jak woda źródlana mogłaby szkodzić...).
Uważam, ze ten kosmetyk moze nie jest zbędny, ale... Nie jest niezbędny. Jednak myślę, ze latem skuszę sie na następne opakowanie, ponieważ chcę sprawdzić jak będzie sie wtedy spisywać (orzeźwienie buzi w czasie upału).
Podsumowując: dla tonizowania buzi można kupić, ale czy nie lepiej zainwestować w przynajmniej trzy razy większy tonik, a na pewno tańszy?
Używam tego produktu od: miesiąca
Ilość zużytych opakowań: jedno 50 mlOceniono na 3.00 na 5 gwiazdek. -
Kupiłabyś ten produkt ponownie? Tak
- Przyjemna w użyciu, ale nie widzę efektu
To bardzo przyjemna woda. Odświeża, pomaga w nawilżaniu itp. Ale nie widzę jakiegoś specjalnego efektu. A dobre nawilżanie mam od kremów, więc nie widzę jakieś specjalnej potrzeby. Być może, mam na mało problemów...
Używam tego produktu od: kilku miesięcy
Ilość zużytych opakowań: 1 całe i 1 w trakcieOceniono na 3.00 na 5 gwiazdek. -
- przydatna
Nie jest to mój niezbędnik, ale chętnie jej używam jako ratunek na wysuszoną skórę po demakijażu lub jako odświeżenie w upalne dni. Mój TŻ używa jej po goleniu, twierdzi, że działa lepiej niż balsam
Być może. Wg mnie płacimy tutaj za markę, ponieważ cena tego produktu spokojnie mogłaby być o połowę mniejsza. Jednak i tak z chęcią ją kupuję. Polecam
Używam tego produktu od: 2012
Ilość zużytych opakowań: dwaOceniono na 4.00 na 5 gwiazdek. -
- Ideał!
Szukałam czegoś co będzie łagodzić podrażnienia, orzeźwiać, nie powodować pojawiania się krostek, wręcz przeciwnie, coś co złagodzi stany zapalne i znalazłam. To mój ideał

Używam tego produktu od: roku
Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3Oceniono na 5.00 na 5 gwiazdek. -
- Świetna!
Cześć!
Woda termalna Avene jest naprawdę bardzo dobrym produktem. Mam cerę mieszaną, z zaczerwieniami i do tego jeszcze piegi, także moja twarz nigdy nie wygląda nieskazitelnie. Po użyciu tej wody twarz wydaje się piękniejsza
Plusy:
- świetnie wyrównała koloryt mojej skóry,
- redukuje zaczerwienienia,
- skóra wygląda po niej świeżo,
- kondycja skóry bardzo mi się poprawiła,
- cena
- matuje, wygładza.
Stosuje ją rano i wieczorem. Jestem mega zadowolona i zdecydowanie sięgnę po nią nie raz w aptece
Używam tego produktu od: 1 tydzień
Ilość zużytych opakowań: 1 małe opakowanieOceniono na 5.00 na 5 gwiazdek. -
Kupiłabyś ten produkt ponownie? Tak
- Okej, ale bez fajerwerków
Kupując ten produkt i wydając na niego 39,90 zł oczekiwałam większych efektów. Być może za dużo się spodziewałam po wodzie termalnej. Moja skóra po leczeniu dermatologicznym jest bardzo wrażliwa, zazwyczaj zaczerwieniona i myślałam, że ten produkt ją ukoi. Ogólnie woda jest przyjemna w użyciu, daje efekt odświeżenia, ale nie wpływa diametralnie na naszą skórę. Musiałabym chyba non stop się nią pryskać, aby zobaczyć efekty. Chciałam, aby uspokoiła zaczerwienienia, ale nic z tego. Efekt jest mały i chwilowy, jak na tą cenę - mizerny.
Dla kogo? Być może dla posiadaczek bezproblemowej skóry, o drobnej suchości i chęci odświeżenia i nawilżenia. Raczej nie dla skór problematycznych, tłustych, trądzikowych. Oczywiście woda da efekt odświeżenia, ale czy tego oczekujemy od Avene w tej cenie?
Używam tego produktu od: miesiącaIlość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
Oceniono na 3.00 na 5 gwiazdek. -
- Szału nie ma.
Nie widzę niestety za dużych efektów. Mam wrażenie że nasz polski Iwostin działał lepiej. Nadaje się za to pod żel hialuronowy. Atutem jest tez cena za 300 ml zapłaciłam chyba coś kolo 25 -28 zł. Atomizer przyzwoity. Daje ładną mgiełkę.
Oceniono na 3.50 na 5 gwiazdek.
- super pomocny
super produkt. nigdy nie uzywalam tego typu kosmetykow poprosty jakos nie byly mi potrzebe ale ostatnio zdecydowalam sie kupic wode termalna po przeczytaniu dobrej opini o tej wodzie. jestem nia zachwycona. cudownie odswieżaca cere. ladnie rozpyla na calej skorze delikatna mgielka. lagodzi podraznienia. nawet moj facet jej czasem używa po goleniu i tez jest nia zachwycony. zostanie u mnie juz chyba na zawsze. przydatna tez podczas makijazu na mokro. super goraco polecam. Używam tego produktu od: od 2tygIlość zużytych opakowań: 1 nie cale
Oceniono na 5.00 na 5 gwiazdek.
- Przyjemna i przydatna
Chociaż nie jest to kosmetyk, bez którego nie można się obejść, warto mieć go w kosmetyczce. Osobiście kupiłam wodę w promocji w SP i przyznam, gdyby nie to, pewnie nie zapłaciłabym pełnej ceny i nie miała możliwości jej wypróbować.
Nie miałam okazji testować jej w upalne, letnie dni, a mimo to znalazłam dla niej sporo zastosowań. Używam jej przede wszystkim do łagodzenia podrażnień skóry po depilacji nóg. Od kiedy pamiętam, niezależnie czego używam do golenia, za każdym razem na skórze pojawiają się plamki, krostki i uczucie pieczenia. Woda z Avene sprawdza się w tej sytuacji idealnie, żaden balsam nie może się z nią równać. Wystarczy spryskać skórę po depilacji i podrażnień praktycznie nie ma. Poza tym, używam jej czasem zamiast bazy pod makijaż i o dziwo, naprawdę sprawia, że podkład równo, lekko się rozprowadza
Ostatnio zabrałam ją na solarium i użyłam zarówno przed, jak i po opalaniu. Miałam wrażenie, że skóra nie była przesuszona, tak jak zazwyczaj.
Naprawdę polecam
Używam tego produktu od: kilka tygodni
Ilość zużytych opakowań: 1 niecałeOceniono na 4.00 na 5 gwiazdek. -
- Niezbędna
Preparat, który musi znajdować się w mojej łazience/kosmetyczce. Ma wiele zastosowań zależnie od potrzeby: nawilża, łagodzi podrażnienia, tonizuje, odświeża.
Jest zdecydowanie najlepsza z dostępnych wód.
Wiele razy "uratowała mi życie" na przykład po eksperymentach z maseczkami własnej roboty ;-)
Używam tego produktu od: regularnie kilku lat
Ilość zużytych opakowań: ok 3-4 butelki na rokOceniono na 5.00 na 5 gwiazdek. -
- Moja skóra go lubi
Może nie jest to kosmetyk niezbędny, ale nie żałuję, że go kupiłam.
Łagodzi podrażnienia, nawilża i odświeża. Nie mogę się doczekać lata, bo również przyjemnie chłodzi
Jak napisałam w tytule, moja skóra bardzo lubi tę wodę, minusik daję tylko za cenę, ale na jakiejś promocji czy na allegro można ją kupić w naprawdę przyzwoitej cenie
Używam tego produktu od: dwóch miesięcy
Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszegoOceniono na 4.50 na 5 gwiazdek. -
- A jednak potrzebny

Zawsze myślałam, że woda teramalna to taki kosmetyk dla snobki. Po prostu fajnie jest go mieć. Nigdy też nie chciało mi się wierzyć, że chociaż ma szereg zastosowań, to tak naprawdę pomaga.
Ale w końcu i mnie zachciało się mieć wodę teramalną i chociaż czaiłam sie na la roche-posay, to kupiłam tą za okazyjną cenę 10 zł w SP.
Latem wspaniale ochładzała mnie w upalne dni, teraz zimą zastępuje mi tonik, moja twarz w ogóle ją lubi. Używam jej też po regulacji brwi i ręcznym usuwaniu wyprysków - zmniejsza zaczerwienienie.
Po przetańczonej nocy chłodzi obolałe nogi (najpierw biorę ciepły prysznic, a potem już na łóżku przed samym snem oprsykuję nogi, coś wspaniałego). Warto też przed makijażem spryskać twarz schłodzoną wodą - ładnie zamyka pory, twarz wydaje się być gładsza.
Przekonałam się też, że faktycznie łagodzi podrażnienia, nawet dzisiaj pięknie schłodziła i ukoiła nogi po depilacji woskiem, czerwone kropki niemal całkiem zniknęły, chociaż ja mam z tym problem i przechodzę długą rekonwalescencję po woskowaniu. Dlatego tez natchnęło mnie to do napisania tej recenzji, bo często z tym podrażnieniem walczę nawet kilka dni,a tu już wieczorem po sprawie
Mam drugą w zapasie i choć będę chciała wyprobować inne, ta zasługuje na uznanie
Minusem jest oczywiście cena, ale można czatować na promocje i wtedy naprawdę warto się zaopatrzeć.
Używam tego produktu od: pół roku
Ilość zużytych opakowań: końcówka pierwszegoOceniono na 4.00 na 5 gwiazdek. -
- Fajna, ale w promocji
Generalnie używam wód termalnych do zwilżenia pędzli przed nałożeniem podkładu. Ale także na twarz, przed makijażem. Nie jest to niezbędny kosmetyk jak dla mnie, bo efektów jakichś spektakularnych nie widzę, ale na pewno jest przyjemny w użytkowaniu i jest fajna sprawa na lato, by schłodzić twarz
Ta woda ma fajny aplikator, bo rozpyla mgiełkę, a nie sika jak np. woda z Iwostinu. Jeśli kiedyś znajdę w promocji, powiedzmy za 15 zł, to kupię, a tak to nie
Używam tego produktu od: 3 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszegoOceniono na 2.50 na 5 gwiazdek. -
- vichy znacznie lepsza
Kupiłam tą wodę ze względu na opinie na wizażu...no i oczywiście utwierdziłam się, że co dla innych jest super na mojej cerze nie robi żadnego wrażenia. Ot, zwykła woda mojej cerze nie pomogła ani nie zaszkodziła. Wcześniej miałam wodę Vichy i bardzo ładnie goiła mi wypryski jak również łagodziła podrażnienia po opalaniu tutaj nie zauważyłam nic takiego. Kupiłam odrazu to większe opakowanie i jestem już prawie na wykończeniu. Nie ma opcji żebym wróciła do avene...
Używam tego produktu od: sierpnia
Ilość zużytych opakowań: 1 duże na wykończeniu...Oceniono na 2.00 na 5 gwiazdek. -
Kupiłabyś ten produkt ponownie? Nie
Uriage, Eau Thermale d'Uriage (Woda termalna)
Średnia ocena:Średnia ocen: 4.50 na 5Ilość recenzji: 48 -
Avene, Eau Thermale (Woda termalna w spray`u)
Średnia ocena:Średnia ocen: 4.34 na 5Ilość recenzji: 369 -
La Roche Posay, Thermal Spring Water (Woda termalna)
Średnia ocena:Średnia ocen: 4.32 na 5Ilość recenzji: 262 -
Vichy, Eau Thermale (Woda termalna)
Średnia ocena:Średnia ocen: 3.57 na 5Ilość recenzji: 126
Pollena-Ewa, Eva Natura Gemmotherapy Ekspresja Młodości, Płyn micelarny dla cery wrażliwej 30+
Data dodania: 2013-06-17 13:58:46Ocena:Ilość recenzji: 0 -
Plante System, Eau Micellaire Purete (Woda micelarna do oczyszczania twarzy)
Data dodania: 2013-06-12 10:34:06Ocena:Ilość recenzji: 0 -
Mixa, Płyn micelarny `Optymalna tolerancja`
Data dodania: 2013-06-12 09:23:35Ocena:Ilość recenzji: 0 -
BRTC, Jasmine 3D Waterful Sun Mist (Wodna mgiełka ochronna)
Data dodania: 2013-06-04 12:01:46Ocena:Ilość recenzji: 1