WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Prokudent Med Krauter, Pasta ziołowa

Stara wersja produktu

ev6
    22 listopada 2017 o 10:49
    Bardzo dobra dla wrażliwych zębów
    Długo na temat pasty nie ma sensu się rozpisywać ;) Ta jest jedną z tych, których najczęściej używam, a zawsze mam w łazience jakąś pastę typu herbal, bo dobrze działają na moje wrażliwe dziąsła. Podoba mi się jej smak i zapach, nie jest gryząca, przyjemnie miętowa, łagodna w smaku. Odświeża i myje skutecznie. Nie wiem, czy spodoba się fanom typowo lodowego odświeżenia, takiej aż piekącej mięty, natomiast mnie ten efekt łagodniejszej mięty zdecydowanie bardziej odpowiada. Najważniejsze dla mnie jest to, że podczas szczotkowania nie podrażnia wrażliwych dziąseł, a przy ciągłym stosowaniu dobrze wpływa na ich stan. Tubka wygodna, stawiana na zakrętce, mogę jednie przyczepić się do szaty graficznej opakowania, która nie jest najwyższych lotów. Podsumowując - dobra, skuteczna pasta, niedroga, w szczególności polecam dla dziąsłowych wrażliwców ;)
    suzeta
    29 grudnia 2016 o 19:28
    Bdb
    Pasta bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Szczerze łasiłam się na nią juź kilka lat ale dopiero teraz zaryzykowałam Plusy: - super ziołowy smak - dobrze sie pieni - nie podrażnia dziąseł - tania - wydajność Używając jej absolutnie nie zauważyłam negatywnego wpływu na kolor moich zębych czy na spotengowanie mojej nadwrażliwości. Jestem bardzo zadowolona z tej pasty. Polecam.
  • 27 stycznia 2016 o 9:02
    Tania i całkiem dobra
    Lubie Pasty Prokudent, ta zalicza sie do grona moich ulubiencow. Ma delikatny ziolowy zapach oraz mietowy smak, ktory nie jest zbyt intensywny, ale dla mnie to zaleta. Pasta dobrze sie pieni, oczyszcza dokladnie zeby i odswieza jame ustna. Jest tania (na promocji kosztuje niecałe 3 zł) i mozna ja dostac w kazdym Rossmannie. Zawiera ekstrakty ziolowe, wiec jest przyjazna dla zebow, nadwrazliwych jak moje rowniez. Polecam :) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 prawie całe
  • 12 sierpnia 2013 o 12:14
    Nie lubię jej.
    Będzie krótko i konkretnie : jest dla mnie zbyt słaba. Za słaba pod każdym względem. - za słabo się pieni - zbyt delikatny, słabiutki smak - słabo odświeża oddech i na krótko - w ogóle nie czuć, że jest to pasta ziołowa Lubię mocne, konkretne pasty, więc ta dla mnie odpada. Daję 2,5, bo nie zrobiła mi krzywdy, a poza tym jest tania, nie podrażnia i ma ładne, wygodne opakowanie. Pozostaję przy mocniejszych, chyba wybielający Prokudent udał się producentowi najlepiej. Używam tego produktu od: 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    Odonate
    2 października 2012 o 17:31
    Moja ulubiona
    Jest to chyba moja ulubiona pasta do zębów spośród niespecjalistycznych produktów. Dobrze radzi sobie ze ścieraniem codziennych osadów, dobrze się pieni i ma delikatny smak (niecierpię past, które dosłownie wyżerają jamę ustną "świeżością" ). Najważniejsze dla mnie jest jednak,że nie powoduje krwawienia z dziąseł i nie podrażnia kącików ust. Może to dzięki zawartości wyciągów ziołowych, ale chyba to jednak zasługa łagodniejszych środków użytych do produkcji - nie ma SLS ani SLES. Moim zdaniem pasta jest przyzwoita - ściera osady, standardowa ilość fluoru jest, nie podrażnia dziąseł. Do tego nieduża cena za sporą tubkę. Jedyną wadą, którą zauważam jest dostępność, bo w mniejszych miejscowościach jest trudno o Rossmanna. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: kilka