WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Hean Boom Lashes Mascara

• 25 kwietnia 2014 o 17:58
    Grudy na rzęsach
    Tusz dostałam gratis do zakupów i uff,bardzo dobrze,że nie zakupiłam go sama.Plusów brak.Ogólnie tragedia dla rzęs. -wielka ,sztywna szczota,którą można pokłuć sobie powieki -kiepskie wydłużenie -i to co go całkowicie zdyskwalifikowało, to ogromna ilość grudek jakie pozostawia na rzęsach i to od samego początku użytkowania Nie wiem, co producent miał na myśli tworząc nazwę tej maskary,ale to raczej efekt BAAM a nie BOOM dla rzęs.Nie polecam.
  • 3 listopada 2013 o 12:27
    kiepski tusz
    Chyba nie znajdę plusów tego tuszu więc zajmę się minusami: -Skleja rzęsy, robią się grudy a tusz jest nowy i świerzy -dostałam go jako gratis do zamówienia i dobrze, że go nie kupiłam, producent mówi, że tusz nie może być rzadszy bo by się przelewał przez szczoteczkę, qrcze znam inne tusze z dużą szczoteczką i dają radę chociażby tusze maybelline. szczotka fajna duża ale już na niej widać ciężar tego tuszu, na jej końcach zbiera się on w grudy Moim zdaniem szkoda na niego kasy, rzęsy są grubsze trochę wydłużone ale też i posklejane a tego nikt nie lubi!
  • 5 lutego 2013 o 10:49
    Bardzo dobry
    Nie rozumiem dlaczego ten tusz ma tak złe opinie. Kupiłam ten tusz z przypadku poprostu mnie zainteresował opisem na etykiecie i szczoteczka jakoś zacheciła mnie do kupna. Po przyjsciu do domu poczytałam o nim opinie i byłam załamana że ma tak niską ocenę, pomyślałam kasa wyrzucona w błoto ale jakoś nie wierzyłam do końca bo ta szczoteczka wydawała mi się naprawdę dobra. Dziś użyłam go po raz pierwszy i musze powiedzieć że miłe zaskoczenie było :) Tusz jest bardzo dobry. -dobrze pokrywa rzęsy -wydłuża troszkę -pogrubia -rozdziela rzęsy wszystko co zapewnia producent Mogę go porównać zdecydowanie do tuszy z avonu. Wiem że bedzie jeszcze lepszy ponieważ u mnie tusz tak naprawde dopiero po ok 2 tyg używania pokazuje swoje prawdziwe zalety :) cena bardzo niska kupiłam za 8.20zł napewno wypróbóje inne tusze z Hean ale ten zdecydowanie mogę polecić Myślę że negatywne opinie mogą wynikac z nieumijeetnego nakladania tuszu lub nalozenia tylko jednej warstwy (ja w przypadku kazdego pogrubiajacego tuszu nakladam ich conajmniej 3-4 wtedy jest widoczny efekt) dodaje zdjecia poniewaz chce wam pokazac ze naprawde tym tuszem da sie pogrubic rzęsy Dodam że swoje mam krótkie raczej i nie zbyt gęste Używam tego produktu od: 1 dnia Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu
    kmb1
    13 listopada 2012 o 17:50
    bubel
    Tusz dostałam od firmy Hean do zrecenzowania. Niestety, nie mogę o nim niczego dobrego powiedzieć. Design opakowania nie w moim guście. Dziwnie powyginana, niewygodnie leży w dłoni, za długa. Maskara ma dziwną, wielką, sztywną szczoteczkę z gumowych (nie takich włoskowych) włókien, kształt włosków jak w normalnej maskarze, wielkość grzebyka też. Dziwadło. Włosie jest silikonowe, bardzo twarde, drapie. Można się nim zadrapać w oko czy w powiekę. W dodatku włoski szczoteczki nie rozczesują rzęs, są za duże, sklejają rzęsy w strąki. Sam tusz jest wyschnięty, konsystencja musu z grudkami które już przy pierwszej aplikacji zostały mi na rzęsach (kiedy tusz był zupełnie świeży i nowy!). Do tego czerń jest... grafitowa. Tusz nie dociera do końcówek rzęs, bo w połowie malowania rzęs końcówka z tuszem (szczoteczka) jest już sucha. I nie maluje. To przez dozownik (gumeczkę, która zbiera tusz ze szczoteczki kiedy wyciągamy ją z opakowania), który jest zbyt ciasny. Niestety, to jakaś porażka. Do tego tusz się osypuje, śmierdzi. Na plus cena, która nie jest wygórowana. Ale i tak nie ma sensu go kupować :/ Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    nadijka
    20 lutego 2012 o 21:56
    no coś mu brakuje...
    Kupiłam, ponieważ akurat skończył się w drogerii inny tusz HEAN. Pierwsze wrażenie - tusz jest nieświeży, mimo że był zaklejony. Sucha szczoteczka, jakaś taka osypująca się. Jednak w tracie używania rozkręcił się trochę. Rzęsy są wydłużone i pogrubione, jednak nie jest to jakiś strasznie spektakularny efekt. Leciutko się osypuje, ale generalnie jest w stanie wytrzymać bez poprawek cały dzień. Ładny, czarny kolor, ciekawe opakowanie. Minusem jest, jak w przypadku każdego produktu HEAN, dostępność. Cena w porządku - około 11 zł. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego