WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pomadki i szminki

Sleek Make Up Pout Paint Pigment koloryzujący do ust

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 września 2024 o 19:29
    Farbka
    Fankom makijażu marki Sleek nie trzeba przedstawiać. O ich paletach z cieniami huczał cały internet. Każda z nas zazdrościła youtuberką które chwaliły się wielkimi kolekcjami tych paletek- ja też. Dużo później gdy boom troszkę ucichł kupiłam sobie dwie najbardziej rozchwytywane.- Oh so special i Au naturel ale nie o nich teraz. Farbka do ust Pout paint też jest kosmetykiem z którego marka słynęła. Ten produkt jest dość specyficzny. Można go używać do ust a także do ciała. Kolory można mieszać ze sobą lub z innymi płynnymi pomadkami. Na początku troszkę źle jej używałam bo wycisnęłam produktu na usta zbyt dużo przez co po jakimś czasie nieestetycznie się zbierał i ważył. Teraz wiem że wystarczy kropelka i makijaż jest gotowy. Oceniam kolor Mauve Over 154. # opakowanie Mała tubeczka z wąskim aplikatorem przypomina mi wyglądem bazę pod cienie. Zawiera 8ml produktu. Opakowanie jest w kolorze farbki czyli w tym przypadku mamy kolor fuksji. # konsystencja Płynna ale nie wodnista. Samoistnie nie wydostaje się z opakowania. Podczas kilku miesięcy użytkowania nie zaczęła mi się wydzielać woda/ olej a produkt nie rozwarstwia się. # zapach-jest delikatny ale wyczuwam coś cytrynowego , orzeźwiającego # pigmentacja – no to jest sztos. To jest czysty pigment, farbka i tint w jednym. Po zmyciu swatcha z dłoni został ślad więc troszkę się wżera ale to na plus. Wystarczy kropelka a usta są pokryte idealnie jednolitą barwą # trwałość -jest dobrze ale zależy co robimy w ciągu dnia. Jak zjemy tłuste potrawy, rosół czy inne takie to się ściera. Przy suchych przekąskach, wafelkach, kawie , soku jest ok # inne Produkt nie wysusza ust, ma przyjemna aksamitna formułę Nie klei się Jest lekki na ustach, nie czuć że mam nałożona jakąś szminkę Wykończenie ma satynowe, mokre . Przypomina mi wyglądem lakiery do ust. Nie jest to produkt zastygający więc może się odbić np. na kubku, sztućcach, przy pocałunku. Kupiłam ją za 4,99zł na Allegro. Polecam kupić chociaż jedna sztukę i wypróbować . Genialny produkt.
    Zalety:
    • pigment
    AnnNowa
    18 listopada 2021 o 0:41
    Meh
    Zakupiłam ten produkt w kolorze 120. Nie wiem czy dostałam zepsuty pigment ale był rozwarstwiony. Kolor z wodą, pół na pół. Nie odważyłam się tego nałożyć na usta, od razu poszedł w kosz.
    Doti666
    29 sierpnia 2015 o 22:33
    Spoko
    Plusy: Mocna pigmentacja - krycie Kolorystyka Dość trwałe (pod warunkiem odpowiedniego nałożenia i pomijając jedzenie i picie) Ulubiona biała farbka bardzo przydatna, jako rozświetlacz czy rozjaśnicz kosmetyków Wydajność (mimo malutkiego opakowania) Możliwość mieszania i uzyskania własnego kolorku Minusy: - Rozwarstwiają się - tzn. pigment oddziela się od oleistej cieczy, która wypływa z tubki, nie jestem pewna, czy to wadliwy egzemplarz, czy po prostu po jakimś czasie tak się z nimi dzieje - Cena - Aplikacja - najlepiej nakładać je pędzlekiem z jakiegoś wieczka, bo bezpośrednio z tubki jest ciężko równo pokryć usta, tak samo jeśli chcemy wymieszać odcienie to jest troche zabawy - W takiej jakości farbki można mieć z innej firmy w sporo niższej cenie, tyle, że Sleek wyróżnia się ilością przeróżnych kolorów Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: Posiadam odcienie: Minx, MauveOver, PeekaBlo (niebieski), Lava, Cloud
  • 7 sierpnia 2015 o 13:30
    Najgorszy kosmetyk do ust jaki kiedykolwiek kupiłam.
    Spójrzmy prawdzie w oczy, żaden produkt ze Sleeka nigdy mi nie przypadł do gustu. A ta farbka? Farbkę posiadam w odcieniu Minx i powiem szczerze, na początku wydawała mi się całkiem niezła. Wydajna, wystarczyło tylko odrobinkę żeby pokryć nią całe usta, kolor intensywny, niby wszystko na plus. Ale po ok tygodniu stosowania z tej farbki zaczęła oddzielać się woda, zaczęła się jakby rozwarstwiać, mimo że trzymałam ją w szufladzie i próbowałam wstrząsnąć przed każdym użyciem. Czytałam że czasami trafiają się takie egzemplarze. Rozwodnioną farbką nie da się trwale pokryć ust bo prawie w ogóle nie ma koloru. Wyrzuciłam i już więcej nie kupię, sama nie wiem co mam o tym sądzić ale jak za tą cenę to uważam że się kompletnie nie opłaca. Nigdy więcej. Używam tego produktu od: ok 2-3miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 22 listopada 2014 o 16:46
    Mocny kolor
    Posiadam dwa kolory - intensywną czerwień oraz jasny róż, niedawno zakupiłam też brzoskwinie, ale jeszcze nie miałam okazji użyć. Pgimenty wpadły mi w oko na promocji w sklepie internetowym i pomyślałam sobie, że do sesji zdjęciowych będą się idealnie nadawać :). Są dość drogie - zwłaszcza widząc ich małe opakowanie, jednak są baaaardzo wydajne. OPAKOWANIE: miękka, mała tuba. Produkt wychodzi z niej bez problemu. Czasami może zdarzać się, że wyciśnie się go za dużo, jednak dziurka w tubie jest na tyle wąska, że zapewnia dość precyzyjną aplikację. Mimo tego myślę, że lepiej produkt nakładać pędzelkiem do ust. WŁAŚCIWOŚCI: jako, że to pigment oczekiwałam mocnego krycia i soczystego koloru - i dostałam to. Już odrobinka prouktu zapewnia pełne krycie, dlatego nie pobawmy się w budowanie krycia. Kolor jest intensywny, całkiem pokrywający usta, co za tym idzie konieczna jest precyzja w nakładaniu produktu. Dzięki mocnemu zabarwieniu już kropelka wystarcza na nadanie kolru całym ustom. Gorzej niestety jest z trwałością. Przy piciu i jedzeniu dość szybko się ściera. W innym wypadku utrzymuje się około dwóch godzin. Podsumowując, myślę że nie jest to produkt do stosowania na co dzień. Na specjalne wyjścia jednak jest jak znalazł. Małe opakowanie mieści się w każdą torebkę, więc ewenetualne poprawki nie są problemem. Dodatkową frajdę zapewnia możliwość łączenia ze sobą kolorów i otrzymywania nowych :). Ja polecam. Na pewno jeszcze po nie sięgnę. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: posiadam 3 opakowania, nie zdażyłam jeszcze zużyć ich do końca - stosowane tylko na wyjścia specjalne starczają na długo