WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Romantic Professional, Anti - Age, Maska do włosów z jedwabiem

• 22 marca 2018 o 15:26
    Maska jak serum ;)
    I tak polecam do niej podejść, w składzie ma dimethicone, które poniekąd ma zbliżone działanie jak silikony. Kosztuje grosze i jest wydajna, to jej podstawowe plusy. Staram się aby nie dostała się w okolice skóry głowy, może obciążyć a dimethicone spłatać figla, zazwyczaj idzie na końce włosów. Rzeczywiście po jej użyciu włosy są miękkie, gładkie, ale patrząc na jej skład oceniam to jako serum w masce do spłukania, odrobinę pielęgnuje, ale bardziej zabezpiecza włosy. Regularnie stosowana daje efekt odwrotny jak przy keratynowych, więc warto co któreś mycie, ale nie za każdym razem. Ogólnie nie jest zła, warto mieć jednak te rzeczy na uwadze.
    Zalety:
    • nadanie gładkości włosom
    Wady:
    • skład
  • 11 stycznia 2016 o 14:01
    Nie dla mnie
    Na początku maska miała dobry wpływ na moje włosy, jednak po pewnym czasie stała się nie do zniesienia. Myślałam, że nigdy jej nie zużyję (nie mam w zwyczaju wyrzucania kosmetyków, czy odstępowania ich innej osobie). Plusy: + praktyczne opakowanie, + cena. Minusy: - jedną z największych wad tego produktu jest to, że nie robi zupełnie nic z włosami. Na początku fajnie wygładzał, jednak po pewnym czasie już nic się nie działo, - brzydki zapach, - dostępność. Nie polecam. Używam tego produktu od: Kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: Jedno całe
    emesia
    21 września 2015 o 21:00
    ma lepszą siostrę
    Maski Romantic zaskakują wydajnością. Dla włosów potrzebujących co mycie wspomagacza do rozczesywania nadaje się doskonale, służy mi. Jednak wersja rewitalizująca nie radzi sobie tak dobrze, miejscowo nawet wysusza pewne kosmyki włosów. Nakładam ją przy każdym myciu na całą długość włosów, owijam czepkiem i ręcznikiem, zostawiam na 5-10minut, po czym spłukuję spodziewając się zminimalizowanego poziomu wypadania włosów i poślizgu przy rozczesywaniu [+] cena [+] wydajność [+]duże opakowanie nieotwierające się samoczynnie [-] brak rewitalizacji, nie bardzo widać jakiekolwiek działanie na korzyść włosa czy też jego końcówek [-] widuję ją tylko w Społem...nigdzie indziej, więc dostępność nie powala [-] oczekiwałam minimalnego ułatwienia rozczesania (właściwie oczekiwałam wyłącznie tego), ale niestety wersja wygładzająca bije tę wersję na głowę, więc to było moje pierwsze i ostatnie spotkanie z tą maską [-] nie pachnie odrzucająco, ale w tej kwestii także bez porównania z rówieśniczką [-] trochę zbyt płynna konsystencja, nie trzyma się włosa tak dobrze, jak należy Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 22 marca 2015 o 21:28
    średnia
    Kupiłam ją za 6,99zł,na początku byłam zadowolona, po jakimś czasie zauwazyłam że włosy zrobiły sie jakies sianowate, bez blasku, niechiały się układać.Może przyzwyczaiły się juz do niej? Ale po 1 opakowaniu? gdy miałam 1/6 słoika wymieszłam ją z inną.zapach w porządku, konsystencja też, ani gęsta ani za rzadka. Używam tego produktu od: kilku tyg Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 4 marca 2014 o 13:58
    Jedna z ulubionych
    Produkt kupiony przeze mnie pod wpływem chwili, lubię jeśli kosmetyk zawiera jedwab. Po cenie w stosunku do objętości nie spodziewałam się szału lecz po pierwszym nałożeniu maski byłam mile zaskoczona. Plusy: +nawilża włosy +nabłyszcza +ułatwia rozaczesywanie +włosy są takie miękkie i miłe w dotyku +mała cena, duża wydajność +zapach Minusy -jeden mały minus za konsystencję, jest troszkę za rzadka. Dodatkowo nawilżyła mi skórę głowy. Zdecydowanie polecam! ;) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe