WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, Ekspresowa odżywka regeneracyjna do włosów ze skłonnością do rozdwajania (nowa wersja)

• 12 grudnia 2015 o 17:44
    Odzywia włosy bez obciążenia
    Odkryłam jak pół roku temu, kiedy zapuszczałam włosy i zaczęłam mieć problem z końcówkami, które stale mi się rozdwajaly. Mogę szczerze powiedziec, że mi pomogła. Plusy + wydajność + zapach + nie obciąża włosów + "zlepia" porozdwajane końce + ułatwia rozczesywanie Minusy - cena Używam tego produktu od: Dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 2 października 2015 o 13:10
    Polecam!
    Według mnie swietna odżywka :) Miałam problem z rozdwajającymi się koncówkami, ale naprawdę było ich niewiele. Gliss Kur poprawił kondycję moich włosów :) W ogóle się nie rozwajają, a po jego użyciu są miękkie w dotyku i zyskały na objętości :D poza tym zapach obłędny! Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Hiuren
    8 września 2015 o 17:28
    Jestem zachwycona :D
    Moje włosy : średnioporowate, przeciętnej grubości i gęstości, falowane, przetłuszczające się Zalety mgiełki : 1. Fantastyczny zapach, który długo utrzymuje się na włosach 2. Spray faktycznie ułatwia rozczesywanie włosów i właściwie z takim oczekiwaniem ją kupiłam, więc uważam że sprawdziła się w 100% :) 3. Skład : brak wysuszającego alkoholu, niewątpliwy atut :) Jest to mgiełka silikonowo-olejkowa (z przewagą silikonów, które świetnie zabezpieczają włosy). Olejki są super i świetnie działają na moje włosy 4. Design produktu, niezacinający się atomizer 5. Często można go upolowac na promocji za 10zl :) Co do minusów, to uważam, że nie można po tej mgiełce spodziewać się cudów, czyli regeneracji, odżywienia włosów, gdyż jak dla mnie od tego są odżywki i maski, czyli bardziej treściwe produkty. Poza tym, silikony nie są od odżywiania a zabezpieczenia ;) Jak na moje oko, regularna cena jest zbyt wysoka, ale na całe szczęście często są promocje i jest to świetna okazja, aby zaopatrzyć się w taką mgiełkę :) Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 5 września 2015 o 16:38
    Nawet fajny spray : )
    Spray spisuje się nawet fajnie, na pewno nie zastąpi zwykłej odżywki :-) Używałam na każdy sposób - mokre, suche, wilgotne włosy i nie widzę różnicy działania, myślę że każdy sposób jest ok. ;-) Używam jej od daawna, i nie wiem czemu tylko jednej wersji czyli tej o której piszę. Kiedyś w połączeniu z odżywką normalną i szamponem z tej serii dawała świetny efekt, teraz troszkę gorzej się spisuje i używana z innymi kosmetykami i w taki sposób jak kiedyś nie wiem dlaczego, lecz mam do niej sentyment bo używam jej od dawien dawna ;-) Plusy: cena ok wydajność - mam nadal opakowanie którę męcze chyba już 4-5 miesięcy i dopiero jest końcówka :-) piękny zapach :) dobry atomizer, który fajnie dozuje produkt nie przetłuszcza włosów stosowana w odpowiedniej ilości nie obciąża ich :-) dociąża włosy Minusy: nie poprawia jakoś szczególnie kondycji włosów, ale czego się spodziewać. Ogólnie jest fajna, jak za tą cenę i tą wydajność to myślę że warto się skusić, cudów nie zrobi ale napewno trochę pomoże naszym włosom i pozostawi piękny zapach na cały dzień ;-) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: 3-4
    eciaaa
    9 sierpnia 2015 o 14:12
    Hit na cały rok :)
    Moje suche - rozjaśniane włosy potrzebują częstego nawilżania - samo serum, bogata maska nie wystarczy. Spray ten jest absolutnym moim hitem, który towarzyszy mi już od dłuższego czasu!!! Zacznę od tego, że nie ma minusów :). PLUSY: + jest moim przyjacielem cały rok - czy wiosna czy zima + nawilża włosy + ujażmia włosy + dociąża + ładnie pachnie + nie kosztuje zbyt wiele + jest niesamowicie wydajny + ma bardzo dobry, bogaty skład + mimo tego nie obciąża włosów + mogę śmiało używać go na: mokrych, wiglotnych, suchych włosach - zawsze sprawia się kapitalnie! + z tym sprayem nie jest mi znane stwierdzenie "upss... popsikałam za dużo :)" + jest dostępny w drogeriach i nie tylko Kupuję i kupować będę!! Używam tego produktu od: 1,3 roku Ilość zużytych opakowań: 3 buteleczki