Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Co zrobić ze szparagów?
Sortuj po:

Szparagi to warzywa, które pojawiają się jako pierwsze spośród wiosennych warzyw w naszych sklepach i na zielonych bazarkach. Niestety równie szybko znikną - dlatego cieszmy się ich smakiem właśnie teraz! Dlaczego warto je jeść? Szparagi to moc witamin z grupy B, witaminy C i A, a także kwasu foliowego i innych składników mineralnych. Ponadto są wyjątkowo smaczne! Jeśli lubisz wyraziste smaki, wybierz te zielone o ostrym smaku, zaś białe szparagi polecamy osobom lubiącym delikatne i subtelne doznania smakowe. Poniżej prezentujemy 10 pomysłowych przepisów na szparagi - koniecznie je wypróbuj!

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem
  • Mniam: 2
    Bananowe tosty francuskie (bezjajeczne)
  • Mniam: 3
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Naleśniki z kurczakiem typu gyros

Najnowsze komentarze / recenzje