TOP 10: zielone warzywa
Sortuj po:

Dlaczego warto jeść zielone warzywa? Ponieważ są bogate w błonnik wspomagający odchudzanie oraz stanowią źródło witaminy C i magnezu. Ponadto zawarty w nich chlorofil wspomaga oczyszczanie organizmu. Samo zdrowie! Poznaj wybrane przez nas przepisy Wizażanek na szpinak, brokuły, cukinię, groszek, szparagi, szczypiorek, fasolę, ogórka, rukolę i brukselkę.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 6
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem
  • Mniam: 2
    Bananowe tosty francuskie (bezjajeczne)

Najnowsze komentarze / recenzje

  • » Chleb

    tak, zgadzam się mąka razowa typ 2000 szymanowska jest super do wypieków chleba :)

  • » Amarantusowe dietetyczne gofry

    Bardzo lubię gofry, przepis świetny -polecam.


  • » Bułeczki piękności

    fajny pomysł, ostatnio sama dużo piekę pieczywa i przepis wydaje mi się ciekawy do...

  • » Bułeczki drożdzowe

    tak, do drożdżowego też używam luksusowej szymanowskiej, bardzo fajne wychodzą :)

  • » Dusiowe tortille

    Świetny przepis, danie przepyszne.