PASTA Z TOPIONYM SERKIEM

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2010-01-14
  • PASTA Z TOPIONYM SERKIEM

Składniki:

  • serek topiony [1 szt.]
  • masło [1 łyżka]
  • cebula [1 szt.]
  • przecier pomidorowy [1 łyżka]
  • jajka [2 szt.]

Przygotowanie:

Jajka ugotuj na twardo.Ugotowane juz jajka wrzuc do miski dodaj masło,ser rozgnieć to wszystko na koncu dodaj cebule i wymieszaj z koncentratem.

    Śr. ocena: 4.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Polecany film:

Wielkanocne ozdoby z ciasta

Komentarze

  • Leseratte, 2010-02-02 12:42:13
    Leseratte
    1
    Brzmi smacznie Nie rozumiem tylko, ile należy dodać sera topionego. jeden trójkąt czy cały prostokąt (w przypadku serów Hochland)..
  • magda21160, 2010-02-02 16:11:06
    magda21160
    jeden prostokat smacznego
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką