Moje CHILI

autor: , kategoria: z wieprzowiny, dieta South Beach, kuchnia meksykańska , dodano: 2010-01-19
  • Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! Moje CHILI
    Mniam: 1
    Mniam zdjęcie! Moje CHILI

Składniki:

Przygotowanie:

Mięso mielone podsmażamy na patelni, doprawiając przyprawami, nie szczędząc curry i ostrej papryki. Dodajemy wyciśnięte ząbki czosnku, smażymy dokładnie rozdrabniając mięso. W garnku przygotowujemy pokrojoną paprykę, cebulę, dorzucamy pomidory z puszki i usmażone mięso. Dusimy pod przykryciem, aż papryka i cebula zmiękną, dopiero wtedy dodajemy kukurydzę i fasolę. Gotujemy jeszcze chwilę, aby wszystko się zagrzało. Nakładamy na talerze i gotowe.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem