Penne z tuńczykiem

autor: , kategoria: jarskie i wegetariańskie, makarony, kuchnia włoska , dodano: 2010-01-20
  • Penne z tuńczykiem

Składniki:

  • cebula
  • czosnek granulowany
  • przyprawy
  • makaron penne
  • tuńczyk [2 op.] (w puszce)
  • sos pomidorowy (np.: boloński)

Przygotowanie:

tuńczyka razem z drobno posiekaną cebulą podsmarzyć na patelni

makaron ugotować z łyżką oliwy

sos dodać do smarzącego sie tuńczyka a potem zalać nim gotowy makaron

danie szybkie smaczne i wegetariańskie :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka z kukurydzą

Komentarze

  • zlosliwiec, 2010-01-29 07:47:29
    zlosliwiec
    Może warto uchylić tajemnicy co to za przyprawy?
    W końcu to one nadają ostateczny szlif potrawie...
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem