Skrzydełka po teksańsku

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2010-01-24
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Skrzydełka po teksańsku
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Skrzydełka po teksańsku

Składniki:

Przygotowanie:

Skrzydełka dobrze umyć i odciąć im tzw. pazurki. Keczupy, miód i pozostałe przyprawy wlać do garnka lub rondla i zagotować. Po zagotowaniu dodać do sosu skrzydełka i wszystko razem dusić do miękkości (ok. 40 minut), co jakiś czas mieszając, jeżeli sos zacznie trochę przywierać to podlać go odrobiną wody. Jeżeli ktoś woli łagodniejsze potrawy to może dodać 2 keczupy łagodne.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 45 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe