Leczo

autor: , kategoria: z mięs mieszanych, kuchnia węgierska , dodano: 2010-01-25
  • Leczo

Składniki:

Przygotowanie:

Pokroic cebule w kostke, papryke i pomidory w paski, kielbase i ogorek w kostke. Czosnek zmiazdzyc.

Przygotowac duzy garnek i wlac oliwe.Po kolei wrzucac do garnka i ukladac warstwami:
- cebule
- pomidory
- papryke
- kielbase
- czosnek
-ogorek

Garnek przykryc pokrywka i dusic na malym ogniu przez 25min. Dodac koncentrat pomidorowy i wszystkie przyprawy do smaku. Wymieszac i dusic przez kolejne 5 min.

Leczo mozna podawac z grzankami lub ryzem. Smacznego!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 50 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe