Pieczarki nadziewane

autor: , kategoria: przekąski na ciepło , dodano: 2010-01-26
  • Pieczarki nadziewane

Składniki:

Przygotowanie:

Łatwa i szybka do przyrządzenia przekąska, wszystkim bardzo smakuje.

Odłamujemy z pieczarek nóżki, które kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na patelni wraz z drobno pokrojoną cebulą.

Wystudzone pieczarki w miseczce mieszamy ze startym serem, jajkiem, śmietaną, bułką tartą.

Przygotowanym farszem nadziewamy kapelusze i układamy na blaszce.

Pieczemy w piekarniku w 180 stopniach przez ok. 15 - 20 min.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Komentarze

  • justi008, 2012-10-19 14:41:51
    justi008
    0
    Świetny przepis

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem