Pierś z kurczaka z pieczarkami

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2010-01-26
  • Pierś z kurczaka z pieczarkami

Składniki:

Przygotowanie:

Pieczarki trzemy na tarce (na grubych oczkach) i smażymy na oleju z pieprzem, solą i cebulą.
Filety z kurczaka lekko tłuczemy, posypujemy lekko Vegetą i układamy na foli aluminiowej na blasze. Na to wykładamy usmażone pieczarki, łyżkę majonezu i posypujemy startym, żółtym serem. Pieczemy w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez jakieś 20 - 25 minut.
Smaczne, szybkie i przyjemne!!:-)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • gaga87, 2010-01-27 19:42:42
    gaga87
    u mnie jest już taki przepis, tyle że z dodatkiem ketchupu, który zdecydowanie dodaje smaczku
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem