PASTA RYBNA

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2010-02-04
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA RYBNA
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! PASTA RYBNA

Składniki:

Przygotowanie:

Rybę w raz z sosem wyjmujemy do miseczki i rozdrabniamy widelcem. Ja użyłam dużego opakowania ryby 300 gram, jeśli mamy mniejsze opakowania dajmy dwa, zależne to jet od tego ile chcemy uzyskać pasty. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do ryby. Wszystko razem mieszamy. Jeśli pasta jest zbyt gęsta dodajemy keczup. I gotowe, wyśmienicie smakuje z chlebkiem.
polecam

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe