Warzywa z ziołowym dipem jogurtowym

autor: , kategoria: sosy, dla diabetyków , dodano: 2009-10-30
  • Warzywa z ziołowym dipem jogurtowym

Składniki:

Przygotowanie:

Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w paski, ogórek umyć i pokroić w słupki. Cykorię podzielić na liście.
Jogurt wymieszać z posiekaną natką i połową szczypiorku (resztę pozostawić do dekoraji), doprawić solą oraz pieprzem. Przygotowane warzywa ułożyć na półmisku, sos podawać oddzielnie w miseczce.

Można również podać inne warzywa, np. rzodkiewki, marchewki, brokuł.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • m0nia1986, 2010-03-10 20:29:04
    m0nia1986
    2
    Nie ma co sie rozpisywac, PRZEkaska - PRZEpyszna !
    Dodatkowy plus - bogactwo witamin
  • komicznie, 2010-07-18 16:50:01
    komicznie
    0
    mniam mniam, właśnie wcinam

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe