Śledzie pod pierzynką

autor: , kategoria: ryby, Wigilijne potrawy (Boże Narodzenie), kuchnia polska , dodano: 2010-02-06
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Śledzie pod pierzynką
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Śledzie pod pierzynką

Składniki:

Przygotowanie:

Śledzie pokroić na kawałki i zalać wodą na 30 minut. Jajka pokroić drobno. Posiekać cebulę. Żółty ser zetrzeć na drobnej tarce. Ułożyć warstwami w salaterce: śledzie, jajka, cebulę, ser. Na wierzchu ułożyć majonez i posypać koperkiem.

Smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 50 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • miskowa, 2010-12-21 10:43:49
    miskowa
    nie będę się czepiać i obniżać ci ocen, ale zabrakło w tym przepisie podstawowej informacji, czy to mają być śledzie z oleju czy z octu, sama informacja, że to płaty, niestety nie wystarczy.
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem