Sos tatarski

autor: , kategoria: sosy, kuchnia polska , dodano: 2010-02-07
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Sos tatarski
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Sos tatarski

Składniki:

Przygotowanie:

Ogórki i pieczarki kroimy bardzo drobno. Dodajemy żurawinę, majonez, chrzan. Wszystko mieszamy. Podajemy wedle uznania: z mięsem pieczonym czy z ozorami.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • anetka832, 2010-02-08 16:37:50
    anetka832
    Na sloik ogórków tylko 2 łyżki majonezu?
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem