Gulasz po polsku

autor: , kategoria: z wieprzowiny , dodano: 2010-02-12
  • Gulasz po polsku

Składniki:

Przygotowanie:

Cebulę i czosnek w piórkach w garnku podsmażyć na oleju.
Dodać mięso i piwo.
Dusić na bardzo małym ogniu przez około 1h z liściem laurowym i zielem angielskim.
Dodać koncentrat pomidorowy i kostki do smaku.
Zagęścić wedle uznania mąką ziemniaczaną.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 120 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • marissima, 2010-06-12 21:13:29
    marissima
    1
    fajny przepis ale myślałam, że zrobię dziecku ale już odpada za to chętnie sama zjem

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem