Grissini z surową szynką

autor: , kategoria: przekąski na zimno, kuchnia włoska , dodano: 2009-11-02
  • Grissini z surową szynką

Składniki:

  • paluszki grissini [1 szt.] (1 opakowanie)
  • szynka parmeńska [20 dag]
  • szczypior
  • musztarda

Przygotowanie:

Każdy paluszek zawinąć w plaster szynki. Można przewiązać paluszki kawałkiem szczypiorku lub posmarować wcześniej szynkę musztardą.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa grochowa

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Pierniczki Mikołajka
  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem