Rumsztyk z cebulkami

autor: , kategoria: z wołowiny, kuchnia amerykańska , dodano: 2009-11-02
  • Rumsztyk z cebulkami

Składniki:

Przygotowanie:

Mięso rozbić, przyprawić solą oraz pieprzem i usmażyć na ostrym ogniu wraz z całymi, obranymi szalotkami. Następnie cebulki posiekać, wymieszać z roztopionym masłem, posolić, doprawić pieprzem, tym sosem polać mięso. Podawać ze smażonymi ziemniakami, pokrojonymi w ćwiartki.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem