Kotlety schabowe

autor: , kategoria: z wieprzowiny , dodano: 2010-02-15
  • Kotlety schabowe

Składniki:

Przygotowanie:

Cebule kroimy w piórka i podduszamy do miękkości z ulubionymi przyprawami.
Schabowe rozbijamy na baaardzo cieńkie plastry panierujemy i smażymy.
Na każdy kotlet nakładamy warstwe podduszonej cebuli, posypujemy obficie zółtym serem i zapiekamy do rozpuzszcenia sera(w mikrofali lub w piekarniku ja zawsze w mikrofali bo to chwila).
Dekorujemy majonezem i keczupem

Uwaga bo to bomba kaloryczna ale smacznego))

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • trooskava, 2010-03-21 21:51:31
    trooskava
    zbyt kaloryczne
    Komentarz
  • dudipopka, 2010-03-28 17:05:03
    dudipopka
    yyyyy a muszą być dodawane tylko niskokaloryczne przepisy???
    jak ktoś raz na rok(przysłowiowy rok)zje takie danie to przecież nic sie nie stanie.......a smakuje naprawde świetnie!!
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem