Pieczone śliwki z boczkiem

autor: , kategoria: przekąski na ciepło , dodano: 2009-11-02
  • Pieczone śliwki z boczkiem

Składniki:

Przygotowanie:

Każdą śliwkę zawinąć w plasterek bekonu i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 130°C przez 6–8 minut.

    Śr. ocena: 4.50 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • KarolinaK, 2010-01-14 09:20:56
    KarolinaK
    1
    O tak, To jest swietna przekaska. Mezczyzni sie tym zajadaja!
  • apollinka, 2010-01-30 08:28:13
    apollinka
    1
    Smaczna i prosta do wykonania przekąska daje 4 gwiazdki bo jednak z boczkiem to trochę za tłuste wszystko zależy od boczku.. następnym razem spróbuję z czymś chudszym
  • dagwoj, 2010-01-30 13:04:06
    dagwoj
    O! Świetna przekąska, uwielbiam. Szkoda tylko że w mięsnych nie kroją boczku wędzonego i trzeba kupowac paczkowany, przynajmniej u nas. Ja podobnie jak na zdjęciu ozdabiam listkami bazylii. Szybka i prosta przekąska, a jaka smaczna!!!!
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem