Czekolada na gorąco

autor: , kategoria: inne desery , dodano: 2010-02-20
  • Czekolada na gorąco

Składniki:

Przygotowanie:

1. do rondla wlać mleko, kremówkę i na małym ogniu doprowadzić do wrzenia.

2. dodać czekoladę, cynamon, pieprz i cukier. mieszać by czekolada nie przywarła do dna.

3. Grzać 10 min.

Można pić natychmiast, albo odstawić na kilka godzin i ponownie podgrzać.:)

    Śr. ocena: 4.50 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Fuksik1201, 2010-02-20 14:36:49
    Fuksik1201
    -3
    uwielbiam czekoladę na gorąco

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe