Pasta twarogowo- jajeczna

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2010-02-20
  • Pasta twarogowo- jajeczna

Składniki:

Przygotowanie:

Pasta idealna na śniadanie albo kolacje.

1.ugotowane jajka podusić z serem na bardzo drobno.

2. dodać pozostałe składniki: cebulę, natkę, majonez i przyprawy.

3. jeszcze raz wszystko dokładnie wymieszać by utworzyło jednolitą masę.

4. wstawić do lodówki, żeby się "przegryzło"

Zamiast cebuli można np. użyć szczypiorku. W sezonie można też dodać rzodkiewki.:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe