Dip serowy

autor: , kategoria: sosy , dodano: 2010-02-25
  • Dip serowy

Składniki:

  • ser twarogowy [80 g]
  • jogurt naturalny [150 ml]
  • pistacje [0.5 łyżki]
  • sól [0.5 łyżeczki]
  • ser rokfor (roquefort) [50 g]

Przygotowanie:

Serki posiekać, rozgnieć widelcem. Dolać jogurtu, wymieszać. Doprawić solą. Na wierzch posypać posiekanymi pistacjami.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kurczak po gruzińsku

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem