Dip serowy

autor: , kategoria: sosy , dodano: 2010-02-25
  • Dip serowy

Składniki:

  • ser twarogowy [80 g]
  • jogurt naturalny [150 ml]
  • pistacje [0.5 łyżki]
  • sól [0.5 łyżeczki]
  • ser rokfor (roquefort) [50 g]

Przygotowanie:

Serki posiekać, rozgnieć widelcem. Dolać jogurtu, wymieszać. Doprawić solą. Na wierzch posypać posiekanymi pistacjami.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kulinarne ciekawostki 01 - orzeszki piniowe

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką