Sałatka z tuńczyka

autor: , kategoria: sałatki , dodano: 2010-02-28
  • Sałatka z tuńczyka

Składniki:

  • tuńczyk [1 op.] (w sosie własnym)
  • jajka [4 szt.] (na twardo)
  • kukurydza konserwowa [1 op.]
  • ogórek konserwowy [5 szt.]
  • cebula [1 główka]
  • majonez [5 łyżek]
  • sól [1 szczypta]
  • pieprz [1 szczypta]

Przygotowanie:

Tuńczyka odsączyć z zalewy. Jajka, cebulę i ogórka pokroić w drobną kostkę. Dodać odsączoną kukurydzę. Składniki pomieszać, dodać majonezu, przyprawić do smaku.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka ziemniaczana

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką