Kacze piersi

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2009-11-05
  • Kacze piersi

Składniki:

Przygotowanie:

Piersi natrzeć solą, pieprzem, czosnkiem i majerankiem, obsmażyć na gorącym smalcu. Wlać sok wyciśnięty z pomarańczy, dodać otartą skórkę pomarańczową, likier i masło. Smażyć jeszcze ok. 10 min (piersi powinny być w środku lekko różowe). Podawać z duszonymi jabłkami, żurawiną i dzikim ryżem lub kaszą gryczaną.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe