Kotlet maggi

autor: , kategoria: z drobiu, kuchnia polska , dodano: 2010-03-06
  • Kotlet maggi

Składniki:

Przygotowanie:

Pierś z kurczaka należy potłuc standardowo jak na kotlety. Zamoczyć na godzinkę w przyprawie Maggi w płynie lub przyprawie Winiar w płynie.

Obtoczyć w mące, później w jajku, a następnie w bułce tartej i smażyć tak jak kotlety na oleju lub maśle jak kto lubi.

Nie można przesadzać z trzymaniem filetów w przyprawie, bo będą za słone.

Ja podaję z ziemniakami i surówką.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 70 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe