Sos do mięs z grilla

autor: , kategoria: kuchnia grecka , dodano: 2010-03-07
  • Sos do mięs z grilla

Składniki:

  • ser feta [1 op.]
  • czosnek [6 ząbków]
  • ogórek zielony [1 szt.]
  • koperek [1 pęczek]
  • śmietana [1 op.] (kwaśna)

Przygotowanie:

Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.Ogórek obrać zetrzeć na tarce ( tej do jarzyn), koperek drobno pokroić . Wszystkie składniki włożyć do miseczki i zmiksować mikserem.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: frytki z bakłażana

Komentarze

  • marissima, 2010-06-11 11:22:18
    marissima
    2
    do grillowych grzanek i kiełbaski czemu nie
    szybki w wykonaniu
  • koszatniczka320, 2010-08-28 11:23:50
    koszatniczka320
    koniecznie wypróbuję w kolejnym sezonie! no chyba że pogoda da jeszcze pogrillować w tym roku
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką