Kiełbasa w piwie

autor: , kategoria: potrawy z grilla , dodano: 2010-03-07
  • Kiełbasa w piwie

Składniki:

Przygotowanie:

Kiełbasę nakłuć widelcem w kilku miejscach (ale delikatnie), włożyć do miseczki, posypać przyprawą i zalać piwem. Odstawić na 2-3 godz. do lodówki. Wyjąć kiełbasę z piwa i smażyć na grillu.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 8

Komentarze

  • marissima, 2010-06-11 11:12:00
    marissima
    1
    prosto i szybko a smak kiełbaski jak to smak kiełbaski z piwem każdy z na i lubi

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem