Kotlety schabowe w migdałowej panierce

autor: , kategoria: z wieprzowiny, kuchnia polska , dodano: 2009-11-05
  • Kotlety schabowe w migdałowej panierce

Składniki:

Przygotowanie:

Kotlety zbić tłuczkiem, oprószyć solą i papryką. Panierować najpierw w mące, potem w roztrzepanym jajku, a na końcu w migdałach wymieszanych z bułką tartą. Tak przygotowane kotlety smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z cząstkami cytryny i frytkami.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe