Pierś z kuraczaka z warzywami na patelnię (b. łatwe i szybkie)

autor: , kategoria: z drobiu , dodano: 2010-03-16
  • Pierś z kuraczaka z warzywami na patelnię (b. łatwe i szybkie)

Składniki:

Przygotowanie:

1. Umyć pierś.
2. Pokroić pierś w kosteczki (nie musi być równiutko.. wielkość średnia).
3. Obtoczyć kosteczki piersi w przyprawie do kurczaka.
4. Na jedną patelnię wlać 1 łyżkę oleju i wrzucić przyprawioną pierś. Przykryć pokrywką.
5. Na drugiej patelni przyrządzić "warzywa na patelnię" zgodnie z instrukcją obsługi na opakowaniu.
6. Gdy kurczak będzie usmażony należy wymieszać go z przygotowanymi warzywami.
7. Nałożyć do miseczek i zjeść :D

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem